اشترودل مرغ و قارچ یک غذای خوشمزه و مناسب مهمونی و تولد ها است . با استفاده از خمیر جادویی می توانید انواع اشترودل ها و پیتزا ها را در منزل به راحتی تهیه کنید. سعی کنید برای داشتن یک خمیر خوب از خمیر مایه تازه استفاده کنید و حتما خمیر مایه را در یخچال نگه داری کنید. با درست کردن این غذای فانتزی و نو می توانید بچه ها را تشویق کنید که با میل بیشتری غذا را میل کنند. دستور پخت اشترودل مرغ و قارچ خانگی را در این مقاله خدمت شما ارائه می دهیم.
مواد لازم اشترودل مرغ و قارچ به روش رستورانی
سینه مرغ : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
قارچ : ۱۰ عدد
فلفل دلمه : ۱ عدد
رب : ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ به مقدار لازم
مواد لازم خمیر مخصوص اشترودل مرغ و قارچ
آرد : ۲ پیمانه
آب ولرم : ۱ پیمانه
خمیر مایه : ۱ قاشق غذا خوری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری
شکر : ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ با خمیر مخصوص
- ابتدا برای تهیه خمیر اشترودل مرغ و قارچ رستورانی آب ولرم را داخل لیوان یا کاسه می ریزیم و خمیرمایه و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس به مدت ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا خمیرمایه کف کند. (می توانید از خمیرمایه فوری استفاده کنید که نیازی به عمل آوری ندارد و مستقیم با مواد خشک مخلوط می شود.)
- در این مرحله آرد را داخل یک کاسه می ریزیم و خمیرمایه عمل آمده و روغن و نمک را به آن اضافه می کنیم ، خوب مواد را هم می زنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید. سپس کم کم آرد اضافه می کنیم و خمیر را برای ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف شود. خمیر را داخل یک کاسه قرار می دهیم تا برای ۲ ساعت در جای گرم استراحت کند.
- شما می توانید سینه مرغ را آبپز کنید و یا می توانید سینه مرغ را خرد کنید. اگر زمان کافی نداریم پوست پیاز را می گیریم و نگینی خیلی ریز خرد می کنیم .داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم تا گرم شود سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم . زمان می دهیم تا پیاز سبک شود سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند . بعد از اینکه مرغ کمی سرخ شد در ادامه فلفل دلمه و قارچ اسلایس شده ریز را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
- در این مرحله تابه را از روی حرارت بردارید. خمیر را با دست بگیرید و از خمیر چانه های یک اندازه جدا کنید و روی هر خمیر مقداری مواد مرغی قرار دهید و به دلخواه پنیر قرار دهید و رول کنید و یا می توانید مانند گیسو ببافید و روی خمیر را با کمی زرده رومال کنید و خمیر را داخل سینی قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا خمیر مجدد پف کند و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا خمیر پخته شود. نوش جان
نکات پخت اشترودل قارچ و مرغ به روش رستورانی
- بجای سرخ کردن مرغ می توانید مرغ را آبپز کنید و ریش ریش کنید و داخل مواد استفاده کنید.
- مقدار آرد را می توانید کم و زیاد کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
- بجای رب می توانید از گوجه استفاده کنید.
- می توانید برای مواد میانی از مرغ پخته شده که از قبل داشتید استفاده کنید.(ریش ریش کرده و به مواد میانی بیفزایید)
- مواد میانی باید کم چرب و بدون آب باشند.
- اشترودل را به محض پخت از فر خارج کنید تا خشک نشود.
بدون نظر