پوره سیب زمینی با نعنا

پوره سیب زمینی با نعنا

پوره سیب زمینی با نعنا یک غذای سبک و سریع است که به راحتی می توانید تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .پوره سیب زمینی را معمولا درکنار غذاهایی برای شکیل و خوشمزه تر شدن غذا استفاده می کنند. در این مقاله طرز تهیه پوره سیب زمینی با نعنا را خدمت شما ارائه می دهیم.با بهارنارنح همراه باشید

مواد لازم پوره سیب زمینی با نعنا

  • سیب زمینی متوسط : ۳-۴ عدد

  • کره : ۱۰۰ گرم

  • پیاز درشت : ۱ عدد

  • نعنا خشک : ۱ قاشق مرباخوری

  • خامه یا شیر : ۱/۴ لیوان

  • نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم

  • پنیر پارمزان : ۱۰ گرم

پوره سیب زمینی با نعنا

طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا

  1. در ابتدا برای تهیه پوره سیب زمینی و نعنا ، سیب زمینی‌ها رامی شوییم با مقداری آب درون قابلمه ای آبپز می کنیم

  2. بعد از اینکه سیب زمینی کاملا پخت میگذاریم کمی خنک شوند سپس پوست آن را گرفته، مقداری نمک به آن اضافه کرده و سیب زمینی ها را می کوبیم.

  3. در ادامه پیاز پوست می گیریم و به صورت خیلی ریز خرد می کنیم در کره تفت می دهیم. اجازه می دهیم با حرارت ملایم سرخ شده و رنگ آن طلایی شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به افزوده و تفت می دهیم.

  4. وقتی پیاز طلایی شد، نعنا خشک را به آن افزوده و خیلی کم تفت می دهیم. باید خیلی فوری از روی حرارت برداریم.

  5. سیب زمینی له شده را به پیاز داغ و نعنا اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.

  6. پنیر پارمزان را میکس کرده یا با رنده ریز، رنده می کنیم، به مواد افزوده . خوب مخلوط می کنیم.

  7. خامه یا شیر را به تدریج اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط می کنیم. اکنون پوره آماده است می توانید در ظرف مورد نظر سرو کرده و میل کنید.

نکات مهم پخت پوره سیب زمینی و نعنا

  • اگر میخواهید مقدار کالری پوره سیب زمینی را کم کنید بهتر است از کره استفاده نکنید.
  • در هنگام سرخ کردن نعنا باید دقت کنید که نسوزد زیرا که طعم تلخی به غذا می دهد. نعنا در حد چندثانیه تفت می خورد.
  • باید دقت داشته باشید که پوره سیب زمینی به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار نمی گیرد. بلکه در کنار غذاهای اصلی مثلا در کنار گوشت قرار میگیرد تا که آ« را به یک غذای خاص و اشتها برانگیز تبدیل می کند

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *