املت ها را معمولا برای وعده صبحانه یا عصرانه درست میکنند . تنوع دستوری بسیار زیادی برای درست کردن املت وجود دارد که املت قارچ ساده هم یکی از انواع املت هاست. در این دستور غذا ما از پیازچه استفاده کردیم ولی شما از هر سبزی معطری که مورد علاقه خودتان است میتوانید استفاده کنید.در ادامه با طرز تهیه املت قارچ رستورانی آشنا میشوید:

مواد لازم املت قارچ رستورانی :

  • تخم مرغ : سه عدد
  • قارچ : چهارعدد متوسط
  • پیازچه : سه ساقه
  • فلفل سبز: سه عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
  • روغن : به مقدار کافی

طرز تهیه املت قارچ خوشمزه :

  1. برای تهیه یک املت قارچ مخصوص ابتدا باید پیازچه ها را شسته و بگذاریم خشک شوند سپس نوبت به قارچ ها میرسد باید آن ها را نیز بشوییم.
  2. در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای برش میدهیم.درون تابه ای روغن میریزیم و بعد از داغ شدن قارچ ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آب بیاندازد و آب آن تبخیر شود.(اگر نمیخواهید قارچ ها آّب بیاندازند باید روی شعله زیاد قرار دهیم و مدام هم بزنیم ).
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و بعد از اینکه مطمئن شدیم سالم هستند پیازچه ها را نیز خرد میکنیم همراه نمک به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .بعد از کامل هم زدن آن ها را به قارچ ها که روی شعله قرار دارند اضافه میکنیم.مواد را تفت میدهیم و اجازه میدهیم تا املت خودش را بگیرد.
  4. یک فلفل را یه صورت مستقیم روی شعله قرار میدهیم تا کمی دودی شود. سپس روی تخته قرار میدهیم و ریز خرد میکنیم و روی املت میریزیم.این کار را باید سریع انجام دهیم چون باعث تندی و خوشمزگی املت قارچ میشود. درب ظرف را میبندیم تا املت کامل ببندد.
  5. در نهایت میتوانید بعد از پخت املت ،نصف آن را بلند کنیم روی نصف دیگر قرار دهیم و در بشقاب سرو کنیم .و البته با کمی سس کچاپ آن را تزیین کنیم.نوش جان

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” املت با رب  ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *