مرغ ریش ریش با زرشک غذایی است که می توانید برای تنوع دادن به زرشک پلو با مرغ همیشگی آن را ریش ریش کنید و بعد از کشیدن برنج آن را روی برنج بریزید و سرو کنید. زرشک پلو با مرغ ریش ریش ، مجلسی و تقریبا همه پسند است. دستور پخت زرشک پلو با مرغ مخلوط را در این مقاله خدمت شما عزیزان ارائه می دهیم . در ادامه با بهار نارنج همراه باشید .
مواد لازم زرشک پلو با مرغ ریش ریش زعفرانی
گوشت مرغ :۸۰۰ گرم
برنج : ۴ پیمانه
زرشک : ۱ پیمانه
زعفران دم کرده : نصف فنجان
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
زردچوبه و روغن : به میزان لازم
باقالی پلو با مرغ یک غذای اصیل و ایرانی است که معمولا در مجالس و میهمانی ها مورد استفاده قرار میگیرد. باقالی پلو را میتوان با گوشت ،مرغ و ماهی سرو کرد.
زرشک پلو با مرغ یک غذای اصیل ایرانی است که در مجالس و میهمانی ها جایگاه ویژه ای دارد
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش
- برای تهیه زرشک پلوی خوشمزه با مرغ ریش ریش زعفرانی در ابتدا یک قابلمه بر می داریم و کمی روغن داخل آن میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس یک پیاز را می شوییم و پوشت آن را می گیریم ، خلالی برش می زنیم و در روغن تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
- در این مرحله کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مرغ ها را هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی بد مرغ گرفته شود. سپس با کمی آب و نمک می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا مرغ ها به طور کامل بپزد.
- حالا برنج را شسته و از چند ساعت قبل با آب و نمک می گذاریم تا خیس بخورد (زمان خیساندن برنج به نوع و تازگی آن بستگی دارد). یک قابلمه بزرگ برداشته وتقریبا چهار برابر برنج آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آّب به جوش آید.
- آب برنج را ریخته و با کمی نمک داخل آب در حال جوش می ریزیم تا بجوشد و نیم پز شود. سپس آبکش کرده و با ته دیگ دلخواه و کمی روغن دم می کنیم.
- مرغ های پخته شده را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.یک پیاز دیگر را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلال ریز می کنیم. سایز خلال بستگی به سلیقه دارد. یک ماهی تابه بر می داریم و کمی روغن درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم گاز می گذاریم تا داغ شود.
- سپس پیاز ها را درون روغن ریخته و تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. سپس مقداری زردچوبه به مواد اضافه می کنیم و کمی دیگر تفت می دهیم تا زردچوبه و پیاز ترکیب شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
- پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، زرشک هایی که شسته و آب آن خارج شده است را درون ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم. کمی که زرشک و رب تفت خورد، مرغ ریش ریش شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
- در این مرحله زعفران دم کرده را همراه با آبلیمو و شکر اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس یک لیوان از آب مرغ را درون ماهی تابه ریخته و درب ظرف را می گذاریم.
- حالا اجازه می دهیم تا حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز پخته و جا بیفتد و آب آن کشیده شود. در ادامه برنج را در ظرف مناسب می کشیم، سپس مخلوط مرغ و زرشک و زعفران روی آن می ریزیم و سرو می کنیم.
خوراک مرغ و کرفس، یکی از غذاهای خوشمزه است که هر سلیقه ای با آن کنار می آید. انواع مختلفی از این خوراک وجود دارد،
نکات مهم پخت زرشک پلو با مرغ ریش ریش
- به دلخواه می تونید کمی خلال بادام و خلال پسته رو در کمی گلاب یا آب حدود ۱۰ دقیقه خیس کنید و بعد داخل کمی کره تفت بدید و برای تزئین روی زرشک پلو استفاده کنید.
- به دلخواه می تونید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو داخل کمی روغن یا کره تفت بدید و وقتی که رنگش باز شد و خامی رب گرفته شد، حدود یک تا دو لیوان آب مرغ رو به رب اضافه کنید و رب رو در آب مرغ حل کنید و در کنار زرشک پلو با مرغ ریش ریش شده سرو کنید.
بدون نظر