خورشت نازخاتون

خورش ناز خاتون یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی استان گیلان می باشد که طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برای تهیه ی این خورش ما از گوشت قرمز استفاده کرده ایم که پروتئین فراوانی به غذا اضافه می کند. می توانید متاسب با ذائقه خودتان خورش نازخاتون را با مرغ یا خورش نازخاتون را با گوشت قرمز تهیه کنید.اگر به غذاهای گیلانی علاقه مندید میتوانید طرز تهیه خورش جعفری را نیز بخوانید

مواد لازم خورش نازخاتون خوشمزه

  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج : ۵۰۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • گوشت بدون استخوان : ۸۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • بادمجان کوچک و قلمی : ۱ کیلو
  • روغن : به میزان کافی
  • آبغوره : ۱ فنجان

طرز تهیه خورش نازخاتون

  1. برای تهیه این خورشت محلی و خوشمزه گیلانی در ابتدا پیازها را خرد میکنیم و داخل مقداری روغن تفت میدهیم.
  2. وقتی که سبک و طلایی رنگ شدند گوشت هایی را هم که خرد کرده بودیم کنار پیازها ریخته و با هم تفت میدهیم و بعد ۳ لیوان آب روی گوشت ها و پیاز میریزیم و در ظرف را میگذاریم تا گوشت شما بپزد.
  3. در این مرحله سبزی خورش را آماده میکنیم. سبزی ها را به خوبی خرد میکنیم و سرخ میکنیم هنگامی که گوشت مغزپخت شد، سبزی هایی که سرخ کرده بودیم با کمی نمک، فلفل و آبغوره به قابلمه خود اضافه میکنیم و شعله را کم میکنم تا خورش جا بیفتد و آب اضافی تبخیر شود.
  4. حالا باید بادمجان ها را با شعله ملایم گاز سرخ کنید تا مغز آنها بپزد و سپس روی خورشت بچینید تا با بخار خورش دم بکشد و طعم بگیرد. و زمان میدهیم تا خورش بپزد. حالا میتوانیم خورش را سرو کنیم نوش جان .

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه خورشهای محلی پیشنهاد میکنیم خورش پیاز را مطالعه کنید.

پیشنهاد : برای شناسایی بیشتر غذاهای گیلانی میتوانید از سایت نمناک استفاده کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *