باقالی پلو با مرغ ساده

باقالی پلو با مرغ یک غذای اصیل و ایرانی است که معمولا در مجالس و میهمانی ها مورد استفاده قرار میگیرد. باقالی پلو را میتوان با گوشت ،مرغ و ماهی سرو کرد. این کاملا سلیقه ای است . باقالی پلو با مرغ را باید با دقت پخت برای اینکه بوی زهم ندهد و کاملا خوش طعم تهیه شود. در این مقاله شما را با طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه آشنا میکنیم. در ادامه با بهارنارنج همراه باشید:

مواد لازم باقالی پلو با مرغ مجلسی 

  • سیر : ۳ حبه
  • برنج : ۳ پیمانه
  • باقلا : ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • ران یا سینه مرغ : ۴ تکه
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • شوید تازه یا خشک : ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زعفران دم کرده : ۱ قاشق چایخوری

باقالی پلو با مرغ رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ رستورانی 

  1. برای تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه ابتدا باید مرغ ها را با زعفران و فلفل و پیاز مزه دار کنیم.بعد داخل یخچال قرار دهیم تا مرغ ها به خوبی مزه دار شوند.
  2. مرغ ها را از یخچال خارج میکنیم و به خوبی سرخشان میکنیم.
  3. در تابه ای دیگر پیاز را شسته و نگینی خرد کنیم . در تابه ای مقداری روغن میریزیم روی حرارت قرار میدهیم بعد از اینکه داغ شد پیازها را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم .
  4. کمی که پیازها سبک و کاراملی شدند سیر رنده شده را اضافه میکنیم .بعد از اینکه عطر سیر خارج شد فلفل دلمه ای را که نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
  5. بعد از این که مواد کمی سرخ شدند زردچوبه و لیمو عمانی را به مواد اضافه میکنیم. بعد از این عطر ادویه ها بلند شد رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم . رب گوجه فرنگی باید به خوبی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند .
  6. برگ بو را به پیاز اضافه میکنیم و سپس کمی آب به آن اضافه میکنیم . مرغ هایی که سرخ کردیم را داخل این سس قرار میدهیم و زمان میدهیم تا مرغ ها با حرارت ملایم بپزد.
  7. نیم ساعت پایانی پخت مرغ زعفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم.
  8. در قابلمه ای آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید . برنج را که از ۱ ساعت قبل خیس کردیم داخل آب جوش میریزیم. بعد از ریختن برنج دوباره آب به جوش می آید بعد از که برنج کمی نرم شد باقالی را نیز به برنج اضافه میکنیم تا همراه با برنج کمی بپزد.
  9. بعد از اینکه آب برنج نرم شد ، باقالی و برنج را آبکش میکنیم.
  10. ته قابلمه مورد نظرمان ته دیگ مورد علاقه مان را میچینیم . میتوانیم از سیب زمینی و یا نون استفاده کنیم.
  11. در این مرحله یک لایه برنج و باقالی میریزیم یک لایه شوید و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود . کناره های برنج را با کمک یک کفگیر به سمت وسط هدایت میکنیم.
  12. پس از دم گرفتن برنج و پختن مرغ میتوانیم آن ها را سرو کنیم.

نکات مهم 

  • در خورش مرغ میتوانیم هویج هم بریزیم تا با آب مرغ پخته شود . همچنین میتوانیم هویج را سرخ کنیم کنار مرغ سرو کنیم .
  • سعی کنید از باقالی های سبز و تازه تر استفاده کنید زیرا زیاد در فریزر ماندن باقالی ها باعث تغییر رنگ و طعم آن میشود.
  • به ازای هر پیمانه برنج نصف پیمانه باقالی بریزید.
  • قبل از اضافه کردن باقالی ها به برنج به مدت ۵ الی ۶ دقیقه باقالی ها را در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود سپس به برنج اضافه کنید تا همراه با آن بپزد.
  • هنگام جوشیدن باقالی ها در آب کفی که روی اب جمع میشود را بردارید تا باقالی ها خوش رنگ تر بماند .
  • میتوانید شوید را همراه با باقالی ها به برنج اضافه کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *