تاس کباب یکی از مواردی است که گوناگونی در آن بسته به تهیه شدن در هر نقطه به وفور دیده می شود. این غذا یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با گوشت های سفید و قرمز قابل پخت می باشد. تاس کباب یزدی که خواستگاه آن شهر یزد بوده، یکی از تاس های خوشمزه و محبوب است. تاس کیاب یکی از خوشمزه ترین غذاست مخصوصا تاس کباب یزدی! طعم فوق العاده این غذا باعث شده که خیلی از خانواده های یزدی این غذا را زیاد درست کنند مخصوصا در مهمانی ها! مطمئنا جمع دوستانه فامیل ها و دوستان با وجود این غذای خوشمزه و لذیذ، گرم تر می شود.

مواد لازم تاس کباب یزدی

  • گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی : ۴ عدد
  • هویج : ۴ عدد
  • به : ۲ عدد
  • پیاز : ۳ عدد
  • بادمجان : ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر لیمو امانی : ۱ قاشق غذاخوری
  • آلو بخارا : به میزان لازم
  • دارچین : به میزان لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب یزدی

  • برای تهیه تاس کباب یزدی ابتدا باید گوشت را به صورت تکه های کوچک برش دهیم. هویج، بادمجان، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کنیم. به ها را به صورت خلالی برش دهیم.
  • در این مرحله آلوها را می شوییم . در کاسه ای آب میریزیم و آلو ها را در آن خیس میکنیم و سپس هسته آن را میگیریم.
  • در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را کف آن می چینیم. گوشت ها را روی آن قرار داده و هویج، به، آلو و بادمجان را نیز به آن اضافه کنید. مقداری آب داخل قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد داخل آن کاملا بپزند
  • پس از اینکه تمام مواد خوب پختند، سیب زمینی و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا بپزند.
  • در یک تابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.
  • در این مرحله رب گوجه فرنگی را در تابه ریخته و هم می زنیم تا سرخ شود.
  • زمانی که سیب زمینی ها نیم پز شدند، رب گوجه فرنگی آماده شده را به همراه دارچین، پودر لیمو، نمک و فلفل به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خوب جا بیفتد.

نکات مهم پخت تاس کباب یزدی 

  • در صورت تمایل آبغوره و یا آبلیمو را می توانید جایگزین پودر لیمو عمانی نمایید.
  • اگر از سیر استفاده می کنید، بهتر است از سیر تازه و مرغوب استفاده کنید تا طعم غذای شما خوشمزه تر شود.
  • بهتر است از سبزیجات طبیعی و تازه بهره ببرید تا طعم تاس کباب شما عالی تر گردد.
  • البته در تهیه تاس کباب یزدی اصلی بادمجان استفاده نمی شود که برای تهیه یک غذای اصیل و سنتی یزدی می توانید آن را حذف نماید.
  • اگر از مصرف گوشت قرمز منع شده اید، می توانید به جای آن از گوشت مرغ استفاده کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *