حلوای آرد گندم زعفرانی

حلوای آرد گندم زعفرانی یک دسر خوش طعم و مجلسی است. حلوا دیگر مثل گذشته به عنوان دسر و غذای اصلی سرو نمیشود. بیشتر در مراسم های ‌مذهبی مثل مراسم ختم استفاده میشود. حلوای آرد گندم با طعم زعفران ،حلوای زعفرانی و حلوای زرده همدان یکی از دسر های مقوی و سنتی ایرانی است. حلوا را به عنوان یک میان وعده انرژی بخش میتوانید میل کنید. در ادامه برای آموزش حلوای آرد گندم زعفرانی با بهار نارنج همراه باشید.

 

مواد لازم حلوای آرد گندم زعفرانی خوشمزه  

  • آرد : ۲ پیمانه
  • شکر : ۲ پیمانه
  • آب : ۱.۵ لیوان
  • گلاب : ۱/۲ پیمانه
  • مخلوط روغن مایع و روغن جامد و کره : ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر هل : نوک قاشق چای خوری

پیشنهاد : میتوانید مقاله طرز تهیه فرنی با بادام  را مطالعه کنید.

حلوای آرد گندم زعفرانی

طرز تهیه حلوای آرد گندم مجلسی

  1. در ابتدا برای تهیه حلوای زعفرانی با آرد گندم باید شهد حلوا را آماده کنیم ، برای اینکار ابتدا شکر ، آب ، پودر هل و زعفران را درون ظرفی می ریزیم و مواد را هم میزنیم تا شکر آب شود.
  2. سپس شهد را روی حرارت قرار می دهیم تا شهد گرم شود. باید دقت کنیم که شهد جوش نخورد و فقط گرم شود .
  3. در مرحله بعدی آرد را در دو مرحله الک میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را داخل آن میریزیم. بعد از داغ شدن روغن مایع ،جامد و کره ،حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند.
  4. در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آرد به آن اضافه می کنیم. آرد را به خوبی تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند ،رنگش کمی مایل به کرمی شود. باید دقت کنید که این مرحله خیلی مهم است که مدام آرد را تفت دهیم چون اگر از آرد غافل شویم سریع ته می گیرد. اگر آرد بسوزد طعم حلوا خراب می شود.
  5. بعد از اینکه آرد تغییر رنگ داد، روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید. در این مرحله ممکن است کمی آرد گلوله شود ولی با مداوم هم زدن گلوله های آرد باز می شود.
  6. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. نکته ی مهم در تهیه حلوا این است که وقتی وسط ظرف جمع شد از رو شعله بردارید و ظرف را با دست آروم به دو طرف تکون بدید که بهش میگن قنداق پیچ کردن یا گهواره کردن که باعث می شود حلوا جا بیفته و روغن بی اندازد بعد از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان میکشیم. برای تزیین حلوا می توانیم از خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل استفاده کنیم . نوش جان

پیشنهاد : میتوانید مقاله طرز تهیه شیرینی خامه ای را مطالعه کنید.

حلوای آرد گندم زعفرانی

نکات مهم پخت حلوای آرد گندم زعفرانی 

  • می توانید به مقدار مساوی روغن جامد و مایع استفاده کنید تا حلوای نرمی داشته باشید.
  • کره باعث خوش طعم تر شدن حلوا می شود.
  • اگر به دلیل استفاده از روغن حلوای شلی داشته باشید میتوانید با اضافه کردن آرد این شل بودن را از بین ببرید.
  • روغن جامد باعث پوک شدن حلوا می شود و روغن مایع باعث میشود حلوا براق تر شود.
  • برای تزئین با ماسوره باید حلوا گرم باشد ولی در حالت ساده اجازه دهید کمی خنک شود.

پیشنهاد : در سایت نمناک می توانید طرز تهیه حلوای اوماج را از اینجا مطالعه کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *