خورش قیمه با مرغ یکی از انواع خورش های قیمه است که طعم و بویی عالی دارد. خورش قیمه در واقع یک خورش معروف و سنتی در ایران است که در مجالس و مراسم های مذهبی به صورت نذری تهیه میشود. خورش قیمه را علاوه بر گوشت قرمز می توانید با مرغ و حتی بدون گوشت تهیه کنید.در ادامه طرز تهیه خورش قیمه با مرغ را خدمت شما عزیزان ارائه می دهیم پس با بهارنارنج همراه باشید.

ویدئو آموزش خورش قیمه با مرغ

مواد لازم قیمه با مرغ

  • سینه مرغ : ۵۰۰ گرم

  • لپه :۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

  • پیاز :۱ عدد بزرگ

  • سیب زمینی :۳ عدد متوسط

  • رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری

  • لیمو عمانی :۴ عدد

  • زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

  • زردچوبه و روغن : به میزان لازم

خورش قیمه بامرغ

قیمه گوشت چرخ کرده یکی از راه های فوری برای تهیه قیمه است که میتوانید آن را برای خانواده و عزیزانتان تهیه کرده و میل کنید

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ خوشمزه و مخصوص

  1. برای تهیه خورش قیمه با مرغ مجلسی ابتدا لپه را از شب قبل درون یک ظرف آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد و در صورت امکان چند بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ لپه کاملا گرفته شود.
  2. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، مقداری روغن درون یک ظرف ریخته تا کمی داغ شود سپس پیاز را به آن اضافه کرده تا کمی سبک و نرم شود در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم.
  3. در این مرحله پیاز را چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با ادویهف ها یکدست شود سپس لپه را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا لپه هم کمی سرخ شود.
  4. دقت نمایید که زمان سرخ کردن لپه خیلی مهم است، اگر لپه کم تفت داده شود ممکن است در هنگام پخت خرد شود و اگر بیش از حد تفت داده شود سفت می شود و زیر دندان کاملا حس می شود.
  5. حالا نوبت آن است که رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنیم ، کمی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس سینه مرغ را به صورت قورمه ای مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
  6. در این مرحله گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس ۴ لیوان آب گرم به همراه مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.(با حرارت ملایم)
  7. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش لیمو عمانی را در آب می خیسانیم تا تلخی شان گرفته شود یا اینکه انها را از وسط باز می کنیم و تخمه های داخل لیمو را خارج می کنیم تا خورش را تلخ نکنند.
  8. لیمو عمانی را به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد، سپس در صورت تمایل می توانیم کمی پودر دارچین اضافه کنیم.
  9. توجه داشته باشید که پودر دارچین را حتما باید در پایان پخت خورش اضافه کنیم، چون باعث تیره شدن رنگ خورش می شود. در همین حین سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با آب سرد می شوییم.
  10. در این مرحله سیب زمینی ها را خشک می کنیم، سپس در روغن داغ سرخ می کنیم. در پایان خورش را پس از اینکه به روغن افتاد داخل ظرف مناسب می کشیم و به همراه کته یا برنج آبکش سرو می کنیم. نوش جان

خورش قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که تقریبا بیشترین محبوبیت را در میان غذاهای نذری دارد. این خورش یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است

خورش قیمه بامرغ

نکات مهم پخت قیمه با مرغ

  • بهتر است برای خورش قیمه با مرغ از لیموعمانی استفاده کنید ، استفاده مستقیم از لیموترش باعث می شود رنگ خورش را از بین ببرد.
  • بهترین ظرف برای پخت خورش های سنتی مسی و روحی می باشد.
  • از نکات مهم تهیه خورش جا افتاده پخت آرام با شعله ملایم است.
  • افزودن کمی گلاب طعم و مزه بسیار خوبی به قیمه می دهد.
  • تفت دادن لپه با گوشت باعث می شود در هنگام پختن له نشود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *