رشته پلو با مرغ

 

 

مواد لازم رشته پلو با مرغ سنتی

  • برنج : ۲ پیمانه

  • رشته پلویی خرد شده : ۲ پیمانه

  • سینه مرغ : ۱ عدد کامل

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیر : ۲ حبه

  • هویج : ۲ عدد متوسط

  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

  • زردچوبه و روغن : به میزان لازم

رشته پلو با مرغ

طرز تهیه رشته پلو با مرغ ریش ریش خوشمزه و مجلسی

  1. برای تهیه رشته پلوی مجلسی با مرغ ابتدا برنج را با آب ولرم و کمی نمک می خیسانیم، سپس پیاز را شسته و پوست می گیریم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و کاراملی شود.
  2. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و به همراه یک هویج خرد شده، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود و مواد به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.
  3. در این مرحله سینه مرغ را به تابه اضافه می کنیم و با مواد کمی تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب به همراه زعفران دم کرده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ با حرارت ملایم به طور کامل بپزد.
  4. حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش اضافه کردن و کمی هم می زنیم تا ترکیب شوند.
  5. در این مرحله برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا برنج بپزد. پس از گذشت ۷ دقیقه رشته پلویی را به آب جوش اضافه می کنیم و کمی هم میزنیم سپس برنج و رشته را آبکشی می کنیم.(باید دانه برنج را تست کنیم که لایه بیرونی آن نرم و لایه درونی آن سفت باشد تا برنج را آبکش کنیم)
  6. حالا قابلمه ای که برای پخت رشته پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه برای ته دیگ رشته پلو از نان لواس یا سیب زمینی اسلایس شده استفاده می کنیم.
  7. البته برای ته دیگ این غذای خوشمزه می توانیم از مخلوط رشته و برنج نیز استفاده کنیم. حالا مخلوط برنج و رشته را با کفگیر کم کم روی ته دیگ می ریزیم، سپس یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و رشته پلو را دم می گذاریم.
  8. در این مرحله گوشت مرغ را پس از اینکه به طور کام پخت به صورت ریش ریش شده خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
  9. حالا گوشت مرغ ریش ریش شده را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس هویج را به صورت ریش ریش خرد می کنیم یا با رنده رشته کن رنده می کنیم و به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا هویج هم سرخ شود.
  10. در این مرحله رشته پلو را پس از اینکه دم کشید (حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است ) داخل یک ظرف مناسب می کشیم، در ادامه مخلوط هویج و مرغ ریش ریش شده را روی رشته پلو می ریزیم و سرو می کنیم.

نکات مهم پخت رشته پلو با مرغ ریش ریش

  • میتوانیم در حین سرخ کردن مرغ و هویج کشمش را هم اضافه کنیم و در ترکیب مایه رشته پلو از کشمش استفاده کنیم.
  • مقدار رشته پلویی به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید مقدار را کم و زیاد کنید.
  • افزودن یک عدد برگ بو باعث گرفتن بوی زهم مرغ می شود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *