زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ یک غذای اصیل ایرانی است که در مجالس و میهمانی ها جایگاه ویژه ای دارد .زرشک  پلو با مرغ ،خورش قیمه  را میتوانید برای نذری تهیه کنید . این غذا را باید به خوبی بپزید تا بوی زهم نگیرد و در هنگام سرو کردن و خوردن غذا آزار دهنده نباشد . از آن جایی که این غذا در ایران بسیار مورد توجه است و طرفداران بسیاری دارد بهتر است آموزش را به خوبی پیش ببرید تا غذایی خوش طعم و باب میل تهیه کنید . برای دیدن دستور پخت زرشک پلو با مرغ با ما همراه باشید :

مواد لازم زرشک پلو با مرغ برای مهمانی

  • برنج : ۴ پیمانه
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • زرشک :۱ پیمانه
  • کره : ۲۵ گرم
  • سینه یا ران مرغ : ۴ تکه
  • نمک، فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر :۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • زردچوبه و روغن : به مقدار لازم

پیشنهاد : به پیشنهاد بهارنارنج میتوانید مقاله طرز تهیه خورش به آلو را مطالعه کنید.

زرشک پلو با مرغ مجلسی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

  1. برای تهیه زرشک پلو با مرغ ساده و مجلسی ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنیم . برای انجام اینکار ابتدا باید زردچوبه و فلفل سیاه را با یک قاشق روغن مخلوط کنیم و آن ها را روی مرغ بریزیم و حدود ۳۰ دقیقه مرغ ها را در یخچال قرار دهیم تا مرغ ها به خوبی مزه دار شوند. علاوه بر آن بوی زهم آن ها گرفته میشود .
  2. در این مرحله مرغ ها را بعد از اینکه طعم دار شدند از یخچال خارج میکنیم. سپس تابه ای برداشته داخل آن روغن میریزیم روی شعله قرار میدهیم . مرغ ها را از هر دو طرف سرخ میکنیم .
  3. بعد از اینکه مرغ ها را سرخ کردیم . پیازها را نگینی خرد میکنیم و سیر را نیز خرد میکنیم . پیازها را داخل تابه تفت میدهیم بعد از اینکه کاراملی و سبک شد سیر را نیز اضافه میکنیم بعد از اینکه عطر آن بلند شد رب گوجه فرنگی را همراه با ادویه ها و نمک به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که به خوبی سرخ شود
  4. بعد از اینکه رب سرخ شد و رنگ آن تغییر کرد . ۲ یا ۳ لیوان آب جوش داخل آن میریزیم سپس مرغ ها را داخل آن میچینیم . دقت کنید که به اندازه ۲ بند انگشت سس روی مرغ را بگیرد.بعد از اینکه سس به جوش آمد شعله را کم میکنیم . زمان میدهیم تا مرغ ها بپزند
  5. ده دقیقه مانده به برداشتن مرغ از روی شعله زعفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم .زرشک را شسته تابه را روی شعله قرار میدهیم کمی روغن میریزیم زرشک را داخل روغن ریخته کمی تفت میدهیم . سپس شکر را اضافه میکنیم . شکرها که حالت کاراملی گرفتند آن را از روی شعله بر میداریم .در اخر میتوانیم زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده به مدت ۳۰ ثانیه تفت میدهیم و سپس از روی شعله برمیداریم.
  6. برنج را به صورت آبکش دم میکنیم . بعد از دم کشیدن کمی از برنج را با مخلوط زعفران و زرشک مخلوط میکنیم تا برنج به رنگ زعفران دراید . بعد از کشیدن برنج در ظرف مورد نظر مخلوط برنج زعفرانی و زرشک را برای تزیین استفاده میکنیم .

پیشنهاد : به پیشنهاد بهارنارنج میتوانید مقاله طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مطالعه کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *