سوسیس بندری خانگی

سوسیس بندری یکی از ساندویچ های خوشمزه و مخصوص جنوب کشور است که به دلیل محبوبیت و خوشمزگی اش به استان های دیگر راه پیدا کرد.سوسیس بندری از ترکیب سوسیس و پیاز و مقداری طعم دهنده تهیه میشود اما در بعضی ساندویچی ها علاوه بر این از قارچ و پنیر ورقه ای و… در تهیه این ساندویچ استفاده می کنند. ما در این مقاله طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم بعد از تهیه آن از خوردن این ساندویچ لذت ببرید.

مواد لازم سوسیس بندری جنوبی

  • سوسیس : ۶ عدد

  • پیاز : ۲ عدد بزرگ

  • سیب زمینی ( اختیاری ) : ۲ عدد متوسط

  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

  • سس کچاپ : ۱ قاشق غذاخوری

  • فلفل قرمز و فلفل سیاه : به میزان لازم

  • روغن و نمک : به میزان لازم

سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری به روش ساندویچی

  1. برای تهیه ساندویچ سوسیس بندری اول سوسیس ها را به صورت ورقه ای برش می دهیم (می توانید برای زیبایی بیشتر غذا می توانید سوسیس ها را به صورت مُوَرب برش بزنید ) و کنار می گذاریم. نکته : باید دقت داشته باشید که برای تهیه سوسیس بندری اصل سیب زمینی استفاده نمیشود.

  2. اگر به سوسیس بندری سیب زمینی اضافه کنیم می شود سوسیس سیب زمینی و ماهیت اصلی خود را از دست می دهد. هر چند در صورتی که تمایل دارید به سوسیس بندری خود سیب زمینی اضافه کنید سیب زمینی ها را ابتدا تمیز می شوییم

  3. سپس به همراه مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید نیمپز شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید.

  4. سوسیس بندری جنوبی با پیاز فراوان و درشت تهیه می شود ( اگر پیازهای درشت در غذا را نمی پسندید می توانید پیازها را به صورت نگینی خرد کنید ).پیاز را پوست گرفته می شوییم سپس به صورت خلالی برش می دهیم. پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید.

  5. پس از اینکه پیازها سبک و کاراملی شدند سوسیس و سیب زمینی را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سوسیس و سیب زمینی کمی سرخ شوند .سپس مقداری نمک به همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم.(میتوانیم سوسیس ها سپس سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنیم سپس داخل پیاز بریزیم.)

  6. سپس چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم، توجه داشته باشید که در جنوب کشور این غذا با فلفل قرمز فراوان درست می شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی را در یک تابه بسیار کوچک به صورت جداگانه با کمی روغن مایع تفت می دهیم.

  7. رب گوجه فرنگی باید کاملا سرخ شود تا طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. فقط در حین تفت دادن رب گوجه فرنگی مراقب باشید آنرا نسوزانید، چون باعث می شود روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی بگذارد

  8. پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد آنرا به همراه سس کچاپ با نصف فنجان آب جوش مخلوط می کنیم و به تابه حاوی سوسیس اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم. مجددا چند دقیقه مواد را تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به تمام مواد برسد.

  9. تفت دادن را باید تا زمانی که آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا روغن بیندازد ادامه دهیم. در پایان سوسیس بندری را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پیاز سفید ، خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده تزیین کرده و به همراه نان باگت و سس دلخواه سرو می کنیم.

ویدئو آموزشی سوسیس بندری

سوسیس بندری برای مهمانی

  • ما در این مقاله روش سنتی و جنوبی طرز تهیه این ساندویچ را به شما آموزش دادیم ولی  اگر قصد دارید این ساندویچ  فوری را در مهمانی خود تهیه کنید بهتر است در ترکیب آن از قارچ و پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید و درکنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *