سوپ کدو حلوایی یک غذای کامل و مقوی و مناسب برای سرماخوردگی است. به دلیل اینکه کدو حلوایی فقط در فصل های سرد سال در دسترس است این سوپ فصلی است.این سوپ کدو حلوایی در پایان پخت شبیه به پوره می شود به همین دلیل برای کودکان مناسب است. کدو حلوایی دارای طبعی سرد است و مهمترین خاصیت آن کاهش قند خون است. در این مقاله طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با سیب زمینی را آموزش می دهیم پی با بهارنارنج همراه باشید.

مواد لازم سوپ کدو حلوایی ساده

  • پیاز بزرگ : ۱ عدد

  • آب مرغ : ۲ لیوان

  • سیب زمینی : ۲ عدد

  • هویج متوسط : ۲ عدد

  • ساقه کرفس : ۱۰۰ گرم

  • بلغور جو : ۱/۳ پیمانه

  • دال عدس : ۱/۳ پیمانه

  • خامه : ۵۰ گرم برای تزیین

  • روغن مایع : به اندازه کافی

  • نصف یک کدو حلوایی متوسط

ویدئو آموزش طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با سیب زمینی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی برای سرماخوردگی

  1. برای تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه رستورانی ابتدا پوست پیاز را گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقدار کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.روغن را به اندازه بریزید اگر روغن زیادی در این مرحله اضافه کنیم در پایان سوپ چربی خواهیم داشت. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز نگینی را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم و کاراملی شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند و عطر زردچوبه خارج شود.
  2. در این مرحله کدو حلوایی ، هویج ، سیب زمینی و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه می کنیم. مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم سپس ۲ لیوان آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد درب آنرا می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا مواد به آرامی بپزند.
  3. از قبل دال عدس و بلغور را که کمی خیس کرده ایم تا نفخ آن گرفته شود آبکشی می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم ، زمان می دهیم تا همه مواد پخته شود . در همین مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه و زنجبیل و فلفل قرمز را به سوپ اضافه می کنیم. اجازه می دهیم مواد بپزند و آب سوپ تبخیر شود.
  4. زمانی که فقط یک پیمانه از آب داخل قابلمه باقی ماند، سوپ کدو حلوایی تقریبا آماده است فقط باید آنرا به شکل پوره در بیاوریم. برای این منظور سوپ را به صورت داغ داخل میکسر می ریزیم و میکس میکنیم تا در پایان شبیه به پوره شود.(می توانیم از گوشتکوب برقی استفاده کرده و مواد را داخل قابلمه میکس کنیم)
  5. پس از اینکه سوپ را به خوبی میکس کردیم ز درون ظرف سوپخوری می ریزیم و با خامه به شکل دلخواه تزیین می کنیم. برای تزیین و طعم دهندگی بهتر سوپ کدو حلوایی می توانیم از لیمو ترش و سبزیجات معطر مثل جعفری هم استفاده کنیم.
سوپ کدو حلوایی

نکات مهم پخت سوپ کدو حلوایی مجلسی

  • اضافه کردن خامه ، مزه و طعم این سوپ رو بیشتر می کند ولی به دلخواه می توانید حذف کنید.
  • اگر آب مرغ در اختیار ندارید می توانید از عصاره های مرغ داخل سوپ استفاده کنید.
  • می توانید برای تفت دادن پیاز بجای روغن از کره استفاده کنید.
  • می توانید این سوپ را میکس نکنید ولی پوره شده آن مجلسی تر و خوشمزه تر می شود.
  • اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید ۲ حبه سیر نیز به مواد سوپ اضافه کنید.
  • می توانید از کمی شیر در تهیه این سوپ استفاده کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *