شاورما یکی از انواع غذاهای محبوب کشورهای ترکیه و لبنان است که با مرغ یا گوشت قرمز تهیه می شود،در این مقاله آموزش شاورما با مرغ را خدمت شما ارائه می دهیم پس در ادانه با بهارنارنج همراه باشید.

مواد لازم برای شاورما به روش رستورانی

  • فیله مرغ : ۴۰۰ گرم

  • جعفری :۱ دسته کوچک

  • خیارشور : ۶ عدد

  • سیب زمینی (اختیاری) : ۲ عدد

  • نان پیتا  : ۱ بسته

  • روغن زیتون :۱ قاشق غذاخوری

  • پنیر پارمزان : به مقدار کافی

  • نمک و زردچوبه : به مقدار کافی

  • فلفل سیاه و پودر سیر : به مقدار کافی

مواد لازم برای سس طحینه

  • ماست غلیظ : ۴  قاشق غذاخوری

  • سس مایونز : ۱ قاشق غذاخوری

  • ارده : ۱ قاشق غذاخوری

  • آب لیمو ترش تازه : ۳ قاشق غذاخوری

  • سیر : ۱ حبه

  • نمک و فلفل سیاه : ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شاورما به صورت مرحله به مرحله

  1. برای تهیه شاورما مرغ به روش عربی در ابتدای کار فیله مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر درون یک کاسه مناسب ریخته و ماساژ می دهیم تا فیله های مرغ مزه دار شوند.
  2. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون را درون آن می ریزیم. در ادامه فیله های مرغ مزه دار شده را درون تابه ریخته و تفت می دهیم تا فیله ها تغییر رنگ داده، سپس کاملا سرخ و طلایی شوند.
  3. در ادامه سس طحینه را آماده می کنیم، برای این منظور ماست غلیظ را به همراه سس مایونز، ارده، آب لیمو ترش تازه، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
  4. پس از رنده کرده سیر، آنرا به کاسه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. توجه داشته باشید بافت سس باید غلیظ همانند بافت فرنی باشد. در صورت تمایل پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستشو به صورت خلالی خرد می کنیم.
  5. در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سیب زمینی های خلالی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.
  6. در ادامه جعفری را شسته و درون آبکش قرار داده و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. حالا خیارشور را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و نان پیتا را روی سطح کار قرار می دهیم.
  7. حالا ۱ قاشق غذاخوری از سس طحینه روی نان ریخته و پخش می کنیم، سپس به ترتیب مقداری فیله مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، خیارشور، جعفری و پنیر پارمزان روی نان می ریزیم. در ادامه نان را لقمه کرده، و باقی شاورماها را به همین صورت درست می کنیم.
  8. در این مرحله دستگاه ساندویچ ساز را روشن می کنیم تا کمی گرم شود، سپس شاورماها را درون دستگاه قرار داده تا کاملا برشته شوند. در صورت نبود دستگاه ساندویچ ساز، یک تابه گریل بدون روغن روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
  9. حالا شاورماها را درون تابه قرار داده و یک جسم سنگین روی آنها می گذاریم تا گریل شوند. پس از برشته شدن شاورماها، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. توجه داشته باشید مزه اصلی شاورما مرغ به سس طحینه است آنرا حذف نکنید. نوش جان.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *