دستور پخت خورش پیاز بسیار ساده و سریع است و همچنین خوشمزه و لذیذ. این خورش کنار پلو یا همراه با نان به صورت خوراک سرو می شود و برای تنوع در برنامه غذایی بسیار مناسب می باشد.خورش مرغ و پیاز یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است، این خورش را به مدل های مختلف تهیه می کنند.از غذاهای معروف و اصیل ایرانی میتوان خورش بامیه و خورش نازخاتون را نیز نام برد . شما میتوانید در کنار رب از رب انار یا آلوچه هم استفاده کنید. در ادامه با بهار نارنج همراه باشید.
مواد لازم خورش پیاز خوشمزه
- سینه مرغ : ۲ عدد خرد شده
- پیاز : ۱ عدد درشت
- رب گوجه فرنگی : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- رب انار : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه خورش پیاز
- برای تهیه خورش پیاز روغن را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل روغن داغ بریزید و تفت دهید تا نرم و شیشه ای شوند.
- حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند.
- سپس رب گوجه فرنگی و رب انار را با هم مخلوط کرده و به مرغ ها اضافه کنید که کمی سرخ شوند. به مواد نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید تا مواد مزه دار شوند.
- آب را تا جایی که روی مرغ ها را بگیرد در قابلمه بریزید و در آن را ببندید.
- خورش پیاز بعد از ۲ تا ۳ ساعت آماده سرو استو میتوانید خورش را بچشید اگر کم نمک بود میزان نمک آن را میزان کنید و خورش را سرو کنید. نوش جان
پیشنهاد : پیشنهاد میکنیم طرز تهیه خورش جعفری را مطالعه کنید.
نکات مهم پخت
- می توانید پیاز را باریک ریز کنید تا خورش پیاز شما ظاهر خوبی پیدا کند.
- می توانید برای طرز تهیه خورش پیاز از پیاز کمتری استفاده کنید، ولی فراموش نکنید که این خورش پیاز است.
- سرخ کردن رب باعث می شود طعم و بوی خامی آن گرفته شود و تاثیر منفی روی طعم خورش نگذارد. و همچنین سرخ کردن رب باعث خوشرنگ تر شدن خورش در پایان کار می شود.
- اگر طعم شیرین این خورشت را دوست ندارید از رب انار بیشتری استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
- بسته به میل شما ادویه می تواند تغییر کند، در خورش پیاز می توانید از کمی ادویه خورشی، کاری و مقداری دارچین استفاده کنید.
پیشنهاد : سایت پارسی دی هم یک آموزش خوب در مورد خورش ماست گذاشته است میتوانید از اینجا بخوانید.
بدون نظر