دستور پخت خورش پیاز بسیار ساده و سریع است و همچنین خوشمزه و لذیذ. این خورش کنار پلو یا همراه با نان به صورت خوراک سرو می شود و برای تنوع در برنامه غذایی بسیار مناسب می باشد.خورش مرغ و پیاز یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است، این خورش را به مدل های مختلف تهیه می کنند.از غذاهای معروف و اصیل ایرانی میتوان خورش بامیه و خورش نازخاتون را نیز نام برد . شما میتوانید در کنار رب از رب انار یا آلوچه هم استفاده کنید. در ادامه با بهار نارنج همراه باشید.

 

مواد لازم خورش پیاز خوشمزه

  • سینه مرغ : ۲ عدد خرد شده
  • پیاز : ۱ عدد درشت
  • رب گوجه فرنگی : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • رب انار : ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زرد چوبه : به مقدار لازم

خورش پیاز

طرز تهیه خورش پیاز

  1. برای تهیه خورش پیاز روغن را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل روغن داغ بریزید و تفت دهید تا نرم و شیشه ای شوند.
  2. حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند.
  3. سپس رب گوجه فرنگی و رب انار را با هم مخلوط کرده و به مرغ ها اضافه کنید که کمی سرخ شوند. به مواد نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید تا مواد مزه دار شوند.
  4. آب را تا جایی که روی مرغ ها را بگیرد در قابلمه بریزید و در آن را ببندید.
  5. خورش پیاز بعد از ۲ تا ۳ ساعت آماده سرو استو میتوانید خورش را بچشید اگر کم نمک بود میزان نمک آن را میزان کنید و خورش را سرو کنید. نوش جان

پیشنهاد : پیشنهاد میکنیم طرز تهیه خورش جعفری را مطالعه کنید.

نکات مهم پخت

  • می توانید پیاز را باریک ریز کنید تا خورش پیاز شما ظاهر خوبی پیدا کند.
  • می توانید برای طرز تهیه خورش پیاز از پیاز کمتری استفاده کنید، ولی فراموش نکنید که این خورش پیاز است.
  • سرخ کردن رب باعث می شود طعم و بوی خامی آن گرفته شود و تاثیر منفی روی طعم خورش نگذارد. و همچنین سرخ کردن رب باعث خوشرنگ تر شدن خورش در پایان کار می شود.
  • اگر طعم شیرین این خورشت را دوست ندارید از رب انار بیشتری استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
  • بسته به میل شما ادویه می تواند تغییر کند، در خورش پیاز می توانید از کمی ادویه خورشی، کاری و مقداری دارچین استفاده کنید.

پیشنهاد : سایت پارسی دی هم یک آموزش خوب در مورد خورش ماست گذاشته است میتوانید از اینجا بخوانید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *