لازانیا یک غذای بین المللی است که اصالت و ریشه ایتالیایی دارد . این غذا در ایران هم طرفداران بسیاری دارند. بدون معطلی میریم آموزش این لازانیای خوشمزه رو داشته باشیم:

مواد لازم لازانیا با گوشت خوشمزه :

  • لازانیا:۱ بسته

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

  • پیاز: ۱ عدد

  • قارچ: ۲۵۰ گرم

  • پنیرپیتزا: ۲۵۰ گرم

  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد

  • جعفری : به مقدار دلخواه

  • رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

  • آویشن : به میزان لازم  

  • نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم

لازانیا گوشت حرفه ای

مواد لازم سس بشامل :

  • آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری

  • کره : ۵۰ گرم

  • شیر : ۱ لیوان

  • خامه صبحانه : ۲ قاشق غذاخوری

  • پاپریکا و جوز هندی : به اندازه کافی

  • نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی

طرز تهیه سس بشامل :

  1. برای تهیه سس بشامل ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج میکنیم تا با محیط هم دما شوند.کره را درون تابه قرار میدهیم بر روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود. سپس کم کم آرد را به کره اضافه میکنیم.
  2. آرد را در کره تا حدی تفت میدهیم که حالت خمیری پیدا کند و گلوله های آرد به طور کامل صاف شود.باید مراقب باشیم که آرد تیره نشود چون روی رنگ سس تاثیر منفی دارد.
  3. پس از آن شیر را به آرد اضافه میکنیم تا دیگر هیچ گلوله و ناصافی در آرد باقی نماند.حالا باید به طور مدام سس را هم بزنیم تا به غلظت مورد نظر برسد.
  4. پس از اینکه سس به غلظت مورد نظرمان رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندیو پاپریکا اضافه می کنیم و سس را تست می کنیم. اگر اوکی بود حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  5. در نهایت خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. سپس سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. اگر می خواهید کالری سس بشامل کمتر شود می توانید خامه را حذف کنید.
لازانیا گوشت در منزل

طرز تهیه لازانیا مخصوص مرحله به مرحله :

  1. برای شروع درست کردن لازانیا ساده با گوشت چرخ کرده و قارچ ابتدا روغن را در ماهیتابه میریزیم. پیاز را نگینی خرد میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم ، تفت میدهیم تا سبک شود سپس نمک فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم تا طلایی شود . در ادامه گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم تا خامی گوشت گرفته شود و رنگ آن تغییر کند.
  2. رب گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم . در این مرحله میتوانیم کمی جعفری خورد شده به مواد بیافزایید.بعد از اینکه خامی رب گوجه گرفته شد ، برای پخته شدن گوشت میتوانیم مقداری آب ( نصف استکان ) اضافه و بگذاریم روی حرارت بپزد.
  3. در این مرحله قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد میکنیم(برای اینکه در فر قرار میگیرند آب نشوند بهتر است درشت خرد شوند.) و تفت میدهیم . فلفل دلمه ای هم خرد میکنیم به آن اضافه میکنیم سپس به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم .فقط باید دقت کنیم که آب گوشت جمع شده باشد زیرا اگر همچنان آب داشته باشد باعث میشود قارچ جمع شدن قارچ و له شدن فلفل دلمه ای میشود.
  4. بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش میکنیم . روی مواد را میتوانیم پودر آویشن بپاشیم و مخلوط کنیم تا عطر آن در کل مواد پخش شود.
  5. حالا درون یک قابلمه را پر از آب میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید.بعد از آنکه آب به جوش آمد کمی نمک و روغن به آب اضافه میکنیم.حالا ورقه های لازانیا را یکی یکی به آب در حال جوش اضافه میکنیم. نزدیک به ۷ الی ۱۰ دقیقه تایم میدهیم تا از حالت سفت در بیایند. وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند مواد را درون آبکش میریزیم روی آن را آب سرد میریزیم تا خنک شوند.
  6. درون یک ظرف پیرکس و یا سینی فر را چرب میکنیم تا هنگام چیدن ورقه های لازانیا به ظرف نچسبند.اول با یک لایه ورقه لازانیا ته ظرف را میپوشانیم سپس در صورت تمایل اول سس کچاپ میریزیم روی لازانیا ها بعد از سسی که درست کردیم یک لایه روی لازانیا ها را میپوشانیم بعد یک لایه بشامل میریزیم در نهایت پنیر پیتزا میرزیم. این مرحله را تا کمی پایین تر از لبه ظرف ادامه میدهیم.و لایه اخر را نیز با پنیر پیتزا میپوشانیم و اماده رفتن در فر یا روی شعله گاز قرار گرفتن میشود.
  7. سینی فر را در فر که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار میدهیم.به مدت ۱۰ دقیقه تا روی پنیر و لازانیا طلایی شود.
لازانیا ساده گوشت چرخ کرده

لازانیا آماده  است. میتوانید به همراه خانواده و عزیزانتان این لازانیای خوشمزه و فوق العاده را میل کنید.
در صورت تمایل میتوانید به آموزش های دیگر بهارنارنج سر بزنید و از درست کردن غذاهای خوشمزه لذت ببرید.

نکات:

  •  شما می توانید به جای جعفری و یا همراه با آن، سبزیجات دیگری مانند ،هویج، ذرت و… را به موادتان اضافه کنید.
  •  پیاز مورد استفاده در مواد میانی باید نگینی و خیلی ریز خرد یا رنده شود.
  •  مواد گوشتی را تا حد ممکن با کمترین مقدار روغن درت کنید. همچنین از گوشت چرخ کرده بدون چربی و یا کم چربی استفاده کنید.
  • درهرلایه باید مقدار کمی مواد گوشتی و پنیر قرار دهید. مقدار پنیر روی سطح رویی لازانیا باید فراوان باشد  تا مثل یک لازانیای رستورانی شود و کاملا آن را پوشش دهد.
  • سس های خانگی و دست ساز را به دلیل اینکه به صورت کاملا اورگانیک تهیه می شوند و حاوی مواد نگهدارنده نیستند، نمی توانیم به مدت طولانی این سس ها در یخچال نگهداری کنیم. سس را می توانیم به مدت یک هفته در ظرف درب دار نگهداری کنیم.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *