مندی گوشت یکی از غذاهای معروف عربی است که در بین عرب های عزیز رایج است. این غذا را با دستور پخت های متفاوتی تهیه میکنند.این غذای معروف را میتوان با گوشت و مرغ تهیه کرد. در ایران هم غذای بسیار خوشمزه و مجلسی مثل چلو گوشت را می توان تهیه نمود و برای تنوع مندی گوشت را تهیه کنید و لذت ببرید. در ادامه برای آموزش این غذای لذیذ با بهار نارنج همراه باشید.

مواد لازم مندی گوشت

  • برنج : ۳ پیمانه

  • پیاز : ۲ عدد بزرگ

  • ماهیچه گوسفندی : ۲ عدد

  • گوجه فرنگی : ۲ عدد

  • آب جوش : ۳ پیمانه

  • دارچین : ۱ قاشق چایخوری

  • پودر هل و میخک : به میزان لازم

  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

  • زردچوبه و روغن : به میزان لازم

باقالی پلو با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای لاکچری شناخته می شود.

مندی گوشت


طرز تهیه مندی گوشت عربی

  1. برای تهیه مندی گوشت خوش طعم اول باید ماهیچه ها را با زعفران دم کرده، دارچین و فلفل سیاه طعم دار کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم . کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب میریزیم روی حرارت قرار میدهیم تا کمی داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود.
  2. در این مرحله مقداری پودر هل، میخک، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود. در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تفت بخورند.
  3. حالا برنج را که از قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم و تا ۱بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب جوش اضافه می کنیم، سپس روی درب قابلمه را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و روی فویل با چنگال چند سوراخ ایجاد می کنیم.
  4. در این مرحله فر را با دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ماهیچه های طعم دار شده را روی فویل آلومینیومی قرار می دهیم و روی آنها را نیز با یک فوبل آلومینیومی دیگر می پوشانیم.
  5. حالا اطراف فویل آلومینیومی را با دست به خوبی محکم می کنیم تا بخار آن خارج نشود، سپس به مدت ۲ ساعت درون فر قرار می دهیم. پس از اینکه پخت ماهیچه و برنج به پایان رسید قابلمه را از فر خارج می کنیم و ماهیچه را روی برنج قرار می دهیم.
  6. حالا یک عدد ذغال روشن را درون یک ظرف کوچک قرار می دهیم، سپس درون قابلمه قرار می دهیم. در ادامه چند قطره روغن روی ذغال می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا غذا طعم دودی بگیرد، سپس ذغال را خارج کرده و مندی را سرو می کنیم.نوش جان

چلو گوشت خوشمزه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به طور معمول در مجالس و مهمانی های مهم سرو می شود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *