پاستا پستوی ایتالیایی یک پاستا با طعمی متفاوت است. پاستا پستو را میتوانید با مرغ گریل شده تهیه کنید همینطور میتوانید بدون مرغ و به صورت رژیمی بپزید. همینطور سس پستو را میتوانید با مغز بادام معمولی و یا گردو هم تهیه کنید کاملا بستگی به سلیقه خودتان دارد .با هر پاستای فرمی میتوانید این پاستا را تهیه کنید . در این مقاله دستور پخت پاستا پستوی رستورانی را به صورت مرحله به مرحله آموزش میدهیم در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم پاستا پستو با مرغ :
- پاستا : ۱۵۰ گرم
- ریحان : ۱۴۰ گرم
- گردو خرد شده : ۴ قاشق غذاخوری
- بادام هندی : ۱۵ عدد
- سیر بزرگ : ۲ حبه
- سینه مرغ : ۱ عدد
- کره : ۲۰ گرم
- خامه : قاشق غذاخوری
- شیر : ۱ فنجان
- پنیر پارمزان : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
- قارچ : ۱۱۰ گرم
- آب لیمو ترش تازه : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن : به میزان لازم
طرز تهیه سس پستو :
- برای تهیه سس پستو خوشمزه ابتدا باید مرغ را به شکل مکعبی خرد کنیم و کنار بگذاریم .
- سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای برش میدهیم .
- در این مرحله سیر را رنده میکنیم . داخل تابه روغن را همراه با کره مریزیم بعد از این که داغ شد سیر را میریزیم کمی که تفت خورد مرغ ها را به آن اضافه میکنیم .
- مرغ ها را خوب تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند در ادامه نمک ، فلفل ،زردچوبه و آویشن را به مرغ ها اضافه میکنیم .
- بعد از اینکه عطر ادویه ها بلند شد قارچ های ورقه ای را اضافه میکنیم. و با حرارت زیاد اجازه میدهیم که آب قارچ کشیده شود . سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم .
- در این مرحله ریحان ها را میشوییم تا آب اضافه آن خشک شود. سپس پوست سیر را میگیریم.
- سیر را درون غذاساز میریزیم .مغز گردو و بادام هندی را نیز به سیر ها اضافه میکنیم. در ادامه ریحان ، پنیر پارمزان ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را درون غذاساز میریزیمو همگی مواد را میکس میکنیم تا حالت پوره بگیرد و سپس درون ظرف مناسبی میریزیم .
طرز تهیه پاستا پستو رستورانی :
- برای تهیه پاستا پستوی خانگی و ساده ابتدا داخل یک قابلمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب جوش آید سپس پاستاها را درون آّب جوش میریزیم .
- حال اجازه میدهیم تا پاستا درون آب جوش بپزد . تقریبا بعد از گذشت ۱۰ دقیقه پاستا آماده است ( اما باز هم چک کنید هر وقت به میزان نرمی دلخواه شما رسید آن را از روی حرارت بر میداریم.) آبکش میکنیم تا آب اضافی آن خارج شود.
- در ادامه شیر را همراه با ماست درون قابلمه ای میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود .پاستا را به مخلوط شیر اضافه میکنیم.
- در این مرحله پس از ۲ دقیقه مخلوط مرغ و قارچ را به شیر اضافه میکنیم .سپس سس پستو را که آماده کردیم و حدود ۵ دقیقه اجازه میدهیم تا روی حرارت باشد و پاستا آماده شود.
- ظرف مناسبی را انتخاب میکنیم و پاستا با سس پستو و قارچ را سرو میکنیم.
نکات مهم :
- اگر علاقه دارید میتوانید در مرحله اخر کمی خامه هم به مواد اضافه کنید .
- میتوانید مرغ خرد شده را داخل سس پستو بریزید و سرو کنید .
- در تهیه سس پستو میتوانید از انواع مغز ها اضافه میکند
پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ”لازانیا با گوشت چرخ کرده ” کلیک کنید .
بدون نظر