پاستا پستوی ایتالیایی یک پاستا با طعمی متفاوت است. پاستا پستو را میتوانید با مرغ گریل شده تهیه کنید همینطور میتوانید بدون مرغ و به صورت رژیمی بپزید. همینطور سس پستو را میتوانید با مغز بادام معمولی و یا گردو هم تهیه کنید کاملا بستگی به سلیقه خودتان دارد .با هر پاستای فرمی میتوانید این پاستا را تهیه کنید . در این مقاله دستور پخت پاستا پستوی رستورانی را به صورت مرحله به مرحله آموزش میدهیم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پاستا پستو با مرغ :

  • پاستا : ۱۵۰ گرم
  • ریحان : ۱۴۰ گرم
  • گردو خرد شده   : ۴ قاشق غذاخوری
  • بادام هندی : ۱۵ عدد
  • سیر بزرگ : ۲ حبه
  • سینه مرغ : ۱ عدد
  • کره : ۲۰ گرم
  • خامه :  قاشق غذاخوری
  • شیر : ۱ فنجان
  • پنیر پارمزان : ۲ قاشق  غذاخوری
  • روغن زیتون : ۴  قاشق غذاخوری
  • قارچ : ۱۱۰  گرم
  • آب لیمو ترش تازه : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن : به میزان لازم

طرز تهیه سس پستو :

  1. برای تهیه سس پستو خوشمزه ابتدا باید مرغ را به شکل مکعبی خرد کنیم و کنار بگذاریم .
  2. سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای برش میدهیم .
  3. در این مرحله سیر را رنده میکنیم . داخل تابه روغن را همراه با کره مریزیم بعد از این که داغ شد سیر را میریزیم کمی که تفت خورد مرغ ها را به آن اضافه میکنیم .
  4. مرغ ها را خوب تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند در ادامه نمک ، فلفل ،زردچوبه و آویشن را به مرغ ها اضافه میکنیم .
  5. بعد از اینکه عطر ادویه ها بلند شد قارچ های ورقه ای را اضافه میکنیم. و با حرارت زیاد اجازه میدهیم که آب قارچ کشیده شود . سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم .
  6. در این مرحله ریحان ها را میشوییم تا آب اضافه آن خشک شود. سپس پوست سیر را میگیریم.
  7. سیر را درون غذاساز میریزیم .مغز گردو و بادام هندی را نیز به سیر ها اضافه میکنیم. در ادامه ریحان ، پنیر پارمزان ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را درون غذاساز میریزیمو همگی مواد را میکس میکنیم تا حالت پوره بگیرد و سپس درون ظرف مناسبی میریزیم .

طرز تهیه پاستا پستو رستورانی :

  1. برای تهیه پاستا پستوی خانگی و ساده ابتدا داخل یک قابلمه آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب جوش آید سپس پاستاها را درون آّب جوش میریزیم .
  2. حال اجازه میدهیم تا پاستا درون آب جوش بپزد . تقریبا بعد از گذشت ۱۰ دقیقه پاستا آماده است ( اما باز هم چک کنید هر وقت به میزان نرمی دلخواه شما رسید آن را از روی حرارت بر میداریم.) آبکش میکنیم تا آب اضافی آن خارج شود.
  3. در ادامه شیر را همراه با ماست درون قابلمه ای میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود .پاستا را به مخلوط شیر اضافه میکنیم.
  4. در این مرحله پس از ۲ دقیقه مخلوط مرغ و قارچ را به شیر اضافه میکنیم .سپس سس پستو را که آماده کردیم و حدود ۵ دقیقه اجازه میدهیم تا روی حرارت باشد و پاستا آماده شود.
  5. ظرف مناسبی را انتخاب میکنیم و پاستا با سس پستو و قارچ را سرو میکنیم.

نکات مهم :

  • اگر علاقه دارید میتوانید در مرحله اخر کمی خامه هم به مواد اضافه کنید .
  • میتوانید مرغ خرد شده را داخل سس پستو بریزید و سرو کنید .
  • در تهیه سس پستو میتوانید از انواع مغز ها اضافه میکند

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ”لازانیا با گوشت چرخ کرده ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *