یکی از غذاهایی که در مراسم های ایرانی سرو میشود کباب کوبیده مجلسی و سنتی است.بلد بودن ترکیب کباب کوبیده رستورانی و حرفه ای به همان شیوه که در رستوران ها طبخ میشود کار آسانی نیست اما با دانستن مواد و اندازه آن ها میتوان کباب کوبیده خانگی آبدار و خوش طعم درست کنید بدون اینکه از روی سیخ بریزد و بسوزد.در این مقاله قرار است طرز تهیه کباب کوبیده ساده رستورانی و ارزان را آموزش دهیم با تمام نکات مهم برای خوشمزه تر شدن کباب کوبیده در منزل. در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم کباب کوبیده لذیذ :

  • گوشت مخلوط : ۸۰۰  گرم
  • پیاز آب گرفته : ۲۰۰ گرم
  • دنبه تازه گوسفندی : ۱۰۰ گرم
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر (اختیاری) : ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : به اندازه دلخواه
  • زعفران دم کرده : ۴ قاشق غذاخوری
  • کره : ۵۰ گرم

کباب کوبیده خانگی

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای:

  1. برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید ۴۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه ۴۰۰گرم گوشت قلوه گاه گوساله با ۱۰۰ گرم دنبه گوسفندی را دو مرتبه چرخ کنیم تا مواد کامل مخلوط و یکدست شوند
  2. در این مرحله پیاز را رنده میکنیم آب آن را به خوبی میگیریم سپس به مدت ۱۵دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم .بعد از آنکه از یخچال خارجش کردیم به گوشت چرخ شده اضافه میکنیم.در ادامه بکینگ پودر ،نمک ،فلفل و زعفران دم کرده را به مواد اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم
  3. در این مرحله باید مواد را به خوبی ورز دهیم تا حدی که گوشت حالت چسبنده بگیرد و وقتی خواستیم آن را بلند کنیم گوشت به صورت تکه تکه نشود کل گوشت از ظرف جدا شود.
  4. این مرحله را سعی میکنیم کمی بیشتر ادامه دهیم سپس روی ظرف را سلفون میکشیم و آن را در یخچال قرار میدهیم .باید به مدت ۲ ساعت به گوشت استراحت دهیم و بعد از گذشت این مدت زمان آن را از یخچال خارج کنیم.
  5. برای سیخ زدن کباب ابتدا باید سیخ های پهن کبابی را با آب پیاز خیس کنیم.سپس به مقدار یک پرتقال کوچک از روی مواد بر میدارم و سیخ را بین گوشت قرار میدهیم .سپس روی سیخ پهن میکنیم.
  6. در نهایت به کمک انگشت دست روی گوشت نقش می اندازیم. علاوه بر ظاهر زیبایی که بر روی گوشت ایجاد میشود باعث مغز پخت شدن کباب نیز میشود. اگر کار سیخ زدن کباب برایتان سخت است میتوانید از سیخ زن دستی استفاده کنید .

کباب کوبیده رستورانی

نکات مهم :

  • هرچه گوشت و پیاز را بیشتر ورز دهید کباب کوبیده خوشمزه تری خواهید داشت.
  • به خوبی گرفتن آب پیاز باعث میشود که گوشت شما بعد از سیخ زدن نریزد و نسوزد.
  • یکی از مهمترین فوت و فن ها برای درست کردن کباب کوبیده خانگی و حرفه ای مخلوط گوشت گاو و گوسفند است تا کباب کوبیده نرم و آبدار داشته باشیم.در اصل گوشت کباب کوبیده نه باید چرب باشد نه خشک برای همین از مخلوط گوشت گاو و گوسفند استفاده میکنیم.
  • اگر برای شما هم سوال است که چراکباب کوبیده سفت و خشک میشود به این دلیل است که برای تهیه کباب کوبیده نرم و لذیذ باید از دو سوم گوشت گوسفندی استفاده کنیم و یک سوم گوشت گاوی. اگر فقط از گوشت گاو استفاده کنیم کباب خشک و سفت میشود.
  • برای داشتن کباب کوبیده حرفه ای باید حتما دو تا سه بار گوشت را چرخ کنید تا گوشت کاملا چرخ و ریز شود.
  • وزن هر کباب به طور متوسط باید بین ۷۵ تا ۱۲۵ گرم باشد. ( به اندازه یک پرتقال کوچیک از مایه کباب) اگرم از این مقدار کمتر سیخ بزنید خشک میشود و میسوزد. اگر از این بیشتر سیخ بزنید کباب حالت خمیری میگیرد.
  • برای اینکه کباب ها از روی سیخ نریزد میتوانید سیخ ها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از اینکه سیخ ها را روی آتش قرار دادیم بعد از چند ثانیه بر میگردانیم تا کباب خودش را بگیرد.

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *