پنکیک خانگی

پنکیک یک صبحانه بین المللی است و به دلیل اینکه در تابه کوچک تهیه می شود به آن پنکیک می گویند.
پنکیک با طعم های مختلفی تهیه می شود و در مناطق مختلف به روش های گوناگونی تهیه می شود. پنکیک را به عنوان میان وعده ، عصرانه و صبحانه تهیه می شود. پنکیک را معمولا با عسل ، خامه و میوه های فصل تهیه می شود

مواد لازم برای پنکیک صبحانه

  • آرد سفید : ۱ پیمانه

  • تخم مرغ : ۱ عدد

  • وانیل : نوک قاشق چایخوری

  • بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

  • شکر : ۳ قاشق غذاخوری

  • شیر : ۱ پیمانه سرخالی

  • روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری

  • نمک : مقدار کمی

آموزش ویدئو آموزش پخت پنکیک

طرز تهیه پن کیک خانگی

  1. برای تهیه پنکیک ساده خانگی ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن اضافه می کنیم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
  2. یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم. حالا در این مرحله با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
  3. سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را طی دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.
  4. در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.
  5. در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
  6. سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.
  7. پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

نکات مهم پخت پنکیک تابه ای

  • استفاده از شیر یا آب در تهیه پنکیک سلیقه ای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر می خواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری نرم و تازه بماند از شیر استفاده کنید، ولی اگر می خواهید پنکیک را پس از پخت، سریعا سرو کنید، می توانید آب را جایگزین شیر کنید.گ

    • فقط برای بار اول تابه را چرب کنید و برای بارهای دیگر نیز نیست وگرنه پنکیک چربی خواهید داشت.
    • برای رسیدن به نتیجه بهتر توصیه می شود ۳۰ دقیقه مایه پنکیک را در محیط استراحت بدهید سپس بپزید.
    • حتما در تمام مرحل پخت پنکیک حرارت را ملایم می کنیم.
    • اگر دوست داشتید برای رنگ بیشتر می توانید مقداری کمی زعفران دم کشیده غلیط داخل مواد پنکیک بریزید.
    • اگر تمایل داشتید می توانید مقدار بیشتری شکر به مواد پنکیک اضافه کنید تا پنکیک شیرین تری داشته باشید.
    • اگر دوست داشتید پنکیک پفکی داشته باشید می توانید نصف قاشق چای خوری دیگر بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید فقط در نظر داشته باشید برای اینکه خاصیت بیکینک پودر حفظ شود نباید بیش از حد مواد را هم بزنید.
    • شما می توانید با افزودن نوتلا یا شکلات پنکیک مغزدار تهیه کنید.
    • برای اینکه پنکیک با طعم پرتقال بخواهید داشته باشید می توانید نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه آب پرتقال اضافه کنید.
    • تابه ای که پنکیک را داخل آن می پزید باید کف ضخیمی داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری شود.
    • برای تزئین پنکیک می توانید از انواع میوه ها استفاده کنید و پنکیک ها را با عسل یا سس شکلاتی میل بفرمائید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *