املت خوشمزه با رب یکی از انواع املت هاست که طعمی بی نظیر و همه پسند دارد . معمولا برای صبحانه تهیه میشود و همراه با پیاز و سبزی خوردن میل میشود. در این مقاله دستور پخت املت با رب قهوه خانه ای را آموزش دادیم امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم املت ربی خوشمزه:

رب گوجه فرنگی : دو  قاشق غذاخوری سر پر

تخم مرغ : چهار عدد درشت

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

زردچوبه و روغن : به مقدار کافی

 

طرز تهیه املت با رب گوجه :

  • برای تهیه املت بارب ابتدا داخل یک ماهی تابه مقداری روغن میریزیم و تابه روی شعله قرار میدهیم تا تا روغن کاملا داغ شود سپس رب را درون روغن میریزیم و خوب تفت میدهیم تا هم رنگ آن تغییر کند و هم خامی آن گرفته شود. درواقع دلیل خوشمزه تر شدن املت ربی این است که اجازه دهیم رب کاملا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند.علاوه بر خوشمزه تر شدن املت باعث خوشرنگتر شدن آن نیز میشود.
  • در این مرحله بعد از اینکه رب کاملا سرخ شد و تغییر رنگ داد نوبت به اضافه کردن نمکو فلفل و زردچوبه میرسد. بعد از اضافه کردن آن ها تخم مرغ ها را داخل مواد میشکنیم.
  • مواد را خوب مخلوط میکنیم تا املت با رب کاملا ببند و اماده شود .املت با رب گوجه را میتوانید با پیاز و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان

نکته مهم :

  • باید توجه داشته باشید که چون رب گوجه خودش کمی نمک دارد در اضافه کردن نمک به املت زیاده روی نکنید.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” املت با قارچ  ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *