حلوا یک دسر شیرین است که معمولا برای مراسم ختم درست می شود. حلوا انواع مختلفی با طعم هایی گوناگون دارد. حلوای زعفرانی یک نوع حلواست که بسیار طعم خوشمزه ای دارد و در تایم کوتاهی آماده می شود . حلوا یک دسر سنتی و قدیمی در ایران است. حلوای آرد گندم زعفرانی و حلوا زرده را نیز میتوانید مطالعه کنید. در این مقاله روش تهیه حلوای زعفرانی مجلسی و ساده را به شما آموزش می دهیم پس در ادامه با بهار نارنج همراه باشید.

 

مواد لازم حلوا زعفرانی مجلسی 

  • آرد سنگک : ۱ پیمانه
  • شکر : ۱ پیمانه
  • آب : ۱ پیمانه
  • پودر هل :نصف  قاشق چایخوری
  • گلاب :نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده : به میزان لازم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع : نصف پیمانه

پیشنهاد : میتوانید مقاله طرز تهیه آرد گندم زعفرانی را مطالعه کنید.

حلوای زعفرانی خوشمزه

طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی 

  1. در ابتدا برای تهیه حلوای زعفرانی مخصوص باید شهد حلوا را آماده کنیم ، برای اینکار ابتدا شکر ، آب ، پودر هل و زعفران را درون ظرفی می ریزیم و مواد را هم میزنیم تا شکر آب شود.
  2. سپس شهد را روی حرارت قرار می دهیم تا شهد گرم شود. باید دقت کنیم که شهد جوش نخورد و فقط گرم شود .
  3. سپس ماهی تابه ای را برداشته روی حرارت قرار میدهیم. آرد را درون تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم( حرارت ملایم ).حدود ۳۰ دقیقه آرد را روی شعله تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود .
  4. بعد از رفع خامی آرد آن را از روی حرارت بر می داریم و درون الک می ریزیم . بعد از الک کردن آرد دوباره آن را درون تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم .
  5. در این مرحله کره را نیز به تابه اضافه میکنیم زمان میدهیم تا کره آب شود. سپس روغن مایع را به حلوا اضافه میکنیم سپس مخلوط میکنیم و مدام تفت می دهیم تا حلوا رنگ دلخواهمان را بگیرد. سپس از روی حرارت بر می داریم.
  6. در ادامه طی سه مرحله شهد را به حلوا اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم تا جذب حلوا شود. دوباره حلوا را روی حرارت قرار میدهیم تا حلوا به خوبی جمع شود و شهد نیز جذب حلوا شود.
  7. در انتها حلوا را درون تابه جمع میکنیم و داخل قیف ماسوره ای می ریزیم . درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و و به دلخواه تزئین میکنیم. نوش جان

پیشنهاد : پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه فرنی بادام را مطالعه کنید.

حلوای زعفرانی

نکات مهم پخت

  • افزودن کره طعم بسیار خوبی به حلوا می دهد .
  • آرد سفید طعم خوبی حلوا می دهد اما با آرد سنگک حلوای مقوی تری می توانید تهیه کنید. به دلخواه می توانید از هر کدام مایل بودید استفاده کنید .
  • میتوانید حلوا را نصف کنید به نصف دیگر کمی ودر کاکائو بزنید تا حلوای دو رنگ داشته باشید.
  • شربت نباید خیلی غلیظ شود. فقط در حدی باید غلظت پیدا کند که شکر کاملا حل شود.

پیشنهاد : در سایت سرآشپز می توانید طرز تهیه حلوا زعفرانی تبریزی را از اینجا مطالعه کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *