سوپ سبزیجات با جو

سوپ سبزیجات یکی از غذاهای آبکی و مناسب برای دوران سرماخوردگی و سرماست. به علاوه این سوپ سبزیجات ساده و رژیمی برای افرادی مناسب است که رژیم میگیرند. در ادامه شما را با دستور پخت سوپ سبزیجات آشنا میکنیم :

مواد لازم سوپ سبزیجات رستورانی :

  • برنج : نصف پیمانه

  • پیاز متوسط : ۱ عدد

  • سیر له شده : ۱ حبه

  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

  • هویج متوسط : ۳ عدد

  • سیب زمینی متوسط : ۱ عدد

  • ساقه کرفس : ۱ عدد

  • نخود فرنگی : نصف پیمانه

  • آب مرغ : ۵ پیمانه

  • جعفری ساطوری : نصف پیمانه

  • ورمیشل : نصف پیمانه

  • آبلیموی تازه : ۲ قاشق غذاخوری

سوپ سبزیجات پوره شده
  1. برای تهیه سوپ سبزیجات رستورانی و بدون مرغ ابتدا برنج را شسته به همراه آب و نمک چند ساعت خیس میکنیم.
  2. در این مرحله پیاز را ریز خرد میکنیم .درون قابلمه روغن را میگذاریم داغ شود سپس پیاز را کمی که سبک شد زردچوبه و نمک و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خامی رب گرفته شود.
  3. سپس سیب زمینی ، نخود فرنگی ،هویج و کرفس خرد شده را همراه با آب مرغ درون مواد مریزیم.
  4. برنج را نیز به مواد اضافه میکنیم وشعله اجاق را زیاد میکنیم ، درب قابلمه را میبندیم تا آب مرغ جوش آید سپس شعله را کم میکنیم و حدود ۱ الی ۱ ونیم ساعت زمان میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
  5. نیم ساعت آخر پخت جعفری خرد شده را به همراه نمک وفلفل به مواد سوپ اضافه و میزان میکنیم.
  6. ۱۵ دقیقه اخر پخت ورمیشل ( رشته سوپ ) و آبلیمو را اضافه میکنیم.
  7. اگر سوپ آبکی است در قابلمه را بر میداریم و شعله را زیاد میکنیم تا آب آن تبخیر شود و سوپ جا بیفتد.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” سوپ شیر  ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *