سوپ سبزیجات یکی از غذاهای آبکی و مناسب برای دوران سرماخوردگی و سرماست. به علاوه این سوپ سبزیجات ساده و رژیمی برای افرادی مناسب است که رژیم میگیرند. در ادامه شما را با دستور پخت سوپ سبزیجات آشنا میکنیم :
مواد لازم سوپ سبزیجات رستورانی :
برنج : نصف پیمانه
پیاز متوسط : ۱ عدد
سیر له شده : ۱ حبه
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
هویج متوسط : ۳ عدد
سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
ساقه کرفس : ۱ عدد
نخود فرنگی : نصف پیمانه
آب مرغ : ۵ پیمانه
جعفری ساطوری : نصف پیمانه
ورمیشل : نصف پیمانه
آبلیموی تازه : ۲ قاشق غذاخوری
- برای تهیه سوپ سبزیجات رستورانی و بدون مرغ ابتدا برنج را شسته به همراه آب و نمک چند ساعت خیس میکنیم.
- در این مرحله پیاز را ریز خرد میکنیم .درون قابلمه روغن را میگذاریم داغ شود سپس پیاز را کمی که سبک شد زردچوبه و نمک و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خامی رب گرفته شود.
- سپس سیب زمینی ، نخود فرنگی ،هویج و کرفس خرد شده را همراه با آب مرغ درون مواد مریزیم.
- برنج را نیز به مواد اضافه میکنیم وشعله اجاق را زیاد میکنیم ، درب قابلمه را میبندیم تا آب مرغ جوش آید سپس شعله را کم میکنیم و حدود ۱ الی ۱ ونیم ساعت زمان میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
- نیم ساعت آخر پخت جعفری خرد شده را به همراه نمک وفلفل به مواد سوپ اضافه و میزان میکنیم.
- ۱۵ دقیقه اخر پخت ورمیشل ( رشته سوپ ) و آبلیمو را اضافه میکنیم.
- اگر سوپ آبکی است در قابلمه را بر میداریم و شعله را زیاد میکنیم تا آب آن تبخیر شود و سوپ جا بیفتد.
پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” سوپ شیر ” کلیک کنید .
بدون نظر