سوپ شیر با جو

برای سرو یک پیش غذای خوش طعم و البته مناسب میتوانید یک سوپ شیر مجلسی و خوشمزه درست کنید.در واقع سوپ شیر در بسیاری از نقاط دنیا تهیه میشود و دستور پخت های متفاوتی هم دارد.در ادامه میتوانید دستور پخت سوپ شیر را مرحله به مرحله آموزش ببینید:

مواد لازم سوپ شیر و خامه :

  • شیر : ۲٫۵ لیوان

  • قارچ  : ۲۰۰ گرم

  • کره : ۲۵ گرم

  • آب مرغ : ۲٫۵ لیوان

  • جو پرک : نصف پیمانه

  • آرد سفید : ۱ قاشق غذاخوری

  • خامه صبحانه : ۲ قاشق غذاخوری

  • هویج : ۱ عدد

  • جعفری : چند برگ

  • لیمو ترش : ۱ عدد

  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

  • روغن : به مقدار کافی

سوپ شیر با جو

طرز تهیه سوپ شیر بدون مرغ :

  1. برای تهیه یک سوپ شیر رستورانی و مخصوص ابتدا باید کره را در قابله ای روی شعله قرار دهیم تا ذوب شود.
  2. سپس قارچ ها را باید به صورت ورقه ای خرد کنیم و بعد از ذوب شدن کره در قابلمه بریزیم.در همین حین که قارچ ها در حال تفت خوردن هستند یک قاشق آبلیمو به آن ها اضافه میکنیم فقط باید تفت دادن را تا جایی ادامه دهیم که آب آن جمع شود .
  3. در این مرحله بعد از جمع شدن آب اضافی قارچ ها آرد را به آن اضافه میکنیم. تا جایی که خامی آرد گرفته شود تفت میدهیم .
  4. سپس آب مرغ را باید به مواد اضافه کنیم. فقط باید در نظر داشته باشیم که آب مرغ را کم کم اضافه کنیم و هم بزنیم تا آرد گلوله نشود و کاملا یکدست شود.
  5. هویج ها را باید با رنده درشت رنده کنیم . حالا هویج را به همراه جوپرک و شیری که گذاشتیم هم دما محیط شود به مواد اضافه میکنیم. ( باید دقت کنید که شیری که اضافه میکنیم باید حتما یک بار جوشیده شده باشد)
  6. سپس فلفل را به مواد اضافه میکنیم . حالا اجازه میدهیم که سوپ روی حرارت ملایم کم کم بپزد .فقط باید حتما در ظرف را نیمه باز بگذاریم تا سر نرود و هر چند دقیقه یکبارآن را هم میزنیم تا ته نگیرد و جا بیفتد.
  7. پس از باز شدن کامل جو پرک ها و گرفتن حالت کرم مانند سوپ ، حالا باید خامه را به مواد اضافه کنیم. خامه را درون یک ظرف میریزیم مقداری از سوپ را بر میداریم و درون ظرف میریزیم . خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
  8. در این مرحله خامه هم زده را به سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم . بعد از اضافه کردن خامه به سوپ آن را میچشیم و در صورت لزوم نمک ، ادویه و اضافه میکنیم.
  9. در انتها جعفری خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و سوپ را ازروی حرارت برمیداریم.در ظرف مورد نظر رو میکنیم و با جعفری و برش لیمو تزیین میکنیم.
طرز تهیه سوپ شیر بدون قارچ و خامه

نکات مهم :

  • در صورت تمایل میتوانید در تهیه سوپ شیر با جوپرک مقداری سینه مرغ را آب پز و ریش ریش کنید و در مراحل ابتدایی در سوپ بریزید.
  • باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر شیر را به صورت سرد داخل سوپ بریزیم شیر بریده بریده میشود.برای رفع این مشکل بهتر است که بگذاریم که ولرم شود یا هم دمای محیط آشپزخانه شود تا بتوانیم درون سوپ از آن استفاده کنیم.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” آش دوغ ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *