یکی از انواع کتلت های ایرانی که طرفداران خود را دارد. برای اینکه شامی مرغ مخصوص و مجلسی تهیه کنیم میتوانیم از کنجد یا انواع سبزی داخل شامی استفاده کنیم.در ادامه با دستور پخت شامی مرغ رشتی آشنا میشیم:

مواد لازم شامی مرغ خوشمزه :

  • سیب زمینی متوسط : ۲ عدد

  • پیاز متوسط : ۱ عدد

  • ران یا سینه مرغ : ۲۰۰ گرم

  • تخم مرغ : ۲ عدد

  • سیر : ۲ حبه

  • گردو : به مقدار کافی

  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

  • زردچوبه و آویشن : به مقدار کافی

شامی مرغ رشتی

طرز تهیه شامی مرغ پخته :

  1. در ابتدا مرغ را به همراه فلفل ، زردچوبه و آویشن درون قابلمه میگذاریم و تا جایی که آّب روی مرغ را بگیرد درون آن آب میریزیم و میگذاریم بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه مرغ بپزد.
  2. بعد از اینکه مطمئن شدیم مرغ ها پخته شده است آن را ازروی حرارت بر میداریم و آبکش میکنیم. باید اجازه دهیم تا مرغ ها خنک شوند.
  3. از طرفی سیب زمینی ها را هم آب پز میکنیم. و بعد خنک شدن پوست میگیریم .
  4. سیب زمینی ها را رنده میکنیم.مرغ ها را هم چرخ میکنیم .
  5. در این مرحله گردوها را رنده یا خرد میکنیم .سیر ها را هم با رنده ریز ، رنده میکنیم .
  6. در این مرحله سیب زمینی رنده شده ، مرغ چرخ کرده ، گردوی خرد شده ، سیر رنده شده ، نمکو فلفل و زردچوبه را همراه با تخم مرغ ها مخلوط میکنیم.
  7. حال روغن را در تابه میریزیم تا داغ شود . سپس مقداری از مواد را برداشته درون تابه میریزیم و با قاشق روی آن را صاف میکنیم.همچنین میتوانیم با دست مقداری از مواد را برداریم شکل دهیم و درون تابه میریزیم تا سرخ شود.
  8. بعد از سرخ کردن مواد شامی مرغ ، میتوانیم تعدادی گوجه را هم سرخ کنیم و در کنار شامی سرو کنیم. همچنین میتوانیم از گوجه خام در کنارشامی ها استفاده کنیم.
شامی مرغ فوری

مواد لازم شامی مرغ ساده :

  • گوشت مرغ  : ۴۰۰  گرم

  • سیب زمینی متوسط : ۲ عدد

  • تخم مرغ  : ۳  عدد

  • پیاز متوسط : ۱ عدد

  • آرد سوخاری  : ۱  قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل سیاه و آویشن : به مقدار لازم کافی

  • زردچوبه و آویشن : به مقدار کافی

  1. برای پخت شامی مرغ خام ، ابتدا مرغ ها را درون چرخ گوشت میریزیم و چرخ میکنیم. چرخ کردن را باید دو مرحله انجام دهیم.
  2. در این مرحله پیازها را رنده یا چرخ میکنیم و و کاملا آب آن را میگیریم .
  3. در این مرحله نیز سیب زمینی ها را رنده میکنیم(بهتر است از رنده ریز استفاده کنیم). و کاملا آب آن را نیز میگیریم . و درون ظرفی میریزیم .پیازی که آب آن را گرفتیم به همراه مرغ چرخ شده درون ظرف سیب زمینی ها میریزیم.
  4. تخم مرغ ها را درون مواد میریزیم . و کاملا ورز میدهیم تا جایی که مواد حالت چسبندگی داشته باشد.
  5. در این مرحله روغن را در ماهیتابه میریزیم تا داغ شود .
  6. حالا مقداری از مواد را بر میداریم و با دست حالت میدهیم یا در این ماهیتابه میریزیم و با قاشق روی آن را صاف میکنیم و حالت میدهیم.
  7. بعد از سرخ کردن کل مواد در نهایت میتوانیم گوجه سرخ کنیم در کنار شامی سرو کنیم یا شامی مرغ را با گوجه خام سرو کنیم . نوش جان

همونطور که مشاهده کردید در این مقاله ما هم شامی با مرغ خام رو آموزش دادیم هم با مرغ پخته .شما بسته به سلیقه خودتان میتوانید از دستور پخت ها استفاده کنید.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” کوکو سیب زمینی ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *