کوکو سیب زمینی به دلیل اینکه یک غذای فوری و راحت است در مواقعی که زمان کم است و نمیتوانید تایم زیادی برای آماده کردن غذا بگذارید گزینه مناسبی برای انتخاب است. کوکو سیب زمینی از دسته غذاهای نونی و سریع برای شام و ناهار است . در ادامه آموزش کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و سیب زمینی پخته را داریم :

مواد لازم کوکو سیب زمینی رستورانی:

  • سیب زمینی: ۷ عدد
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد سفید یا آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۲ و ½ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: ۱و ½ قاشق چایخوری
  • پودر سیر: ½ قاشق مرباخوری (درصورت تمایل ۲ حبه سیر تازه)
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و فوری(سیب زمینی خام) :

  1. در ابتدا برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه ، سیب زمینی ها را رنده میکنیم . بهتر است از رنده ریز برای این کار استفاده کنیم. سپس پیاز را رنده میکنیم و آب اضافی آن را میگیریم و در نهایت به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنیم.
  2. تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در ظرفی بشکنید و هم بزنید.این مخلوط هم زده را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید.
  3. اگر مایلید سیر تازه استفاده کنید . میتوانید آن را رنده کنید همراه با نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.در غیر اینصورت پودر سیر را همراه با نمک
  4. در آخر آرد را به مواد اضافه کنید و با دست چنگ بزنید تا کاملا مخلوط شود.
  5. حال درتابه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود. سپس با استفاده از قاشق مقداری از مواد را برداشته و در روغن میریزیم و توسط قاشق در تابه آن را صاف میکنیم و شکل میدهیم . همچنین میتوانیم با دست مقداری از مواد را برداریم و شکل بدهیم بعد در روغن بیاندازیم.
  6. در نهایت همراه با گوجه سرخ شده یا خام میل کنید.
کوکو سیب زمینی با طعمی عالی، کوکو سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته وساده :

  1. در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز میکنیم. سپس آن ها را پوست میگیریم .
  2. برای تهیه کوکو سیب زمینی پخته ، سیب زمینی ها را میتوانیم رنده کنیم یا بکوبیم. سپس پیاز را رنده میکنیم و آب اضافی آن را میگیریم و در نهایت به سیب زمینی اضافه میکنیم.
  3. تخم مرغ ها را به مخلوط سیب زمینی اضافه میکنیم همراه با نمک ، پودر سیر ، فلفل و زردچوبه هم میزنیم.
  4. در نهایت در تابه روغن را داغ میکنیم .سپس از مواد برمیداریم و در روغن میگذاریم و با قاشق صاف میکنیم.
  5. در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه سرخ شده یا خام میل کنید.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” کوکوسبزی ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *