کوفته عدس خوشمزه یکی از انواع کوفته های ساده و سریع است که برای ناهار و شام با نان سرو میشود .این کوفته با عدس تهیه میشود و چون کوفته عدس بدون گوشت تهیه میشود برای افراد گیاه خوار مناسب است.دستور پخت کوفته عدس را در ادامه خدمت شما عزیزان ارائه میدهیم . به راحتی میتوانید کوفته ساده عدس را تهیه کنید :
مواد لازم کوفته عدس مخصوص:
- عدس یک و نیم پیمانه (از عدس قرمز نیز میتوانید استفاده کنید)
- بلغور گندم ریز یا آسیاب شده یک پیمانه
- تخممرغ یک عدد
- جعفری ساطوری شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- پیاز یک عدد
- زعفران آبکرده ۲ قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم (نه خیلی زیاد)
- آب لیمو ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه کوفته خوشمزه عدس:
- بتدا عدس ها را بشویید وسپس بگذارید با مقداری آب بپزد
- هنگامی که عدس ها نیم پز شدند بلغور گندم را به آن ها اضافه میکنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود و مواد بپزند.
- در این مرحله مخلوط عدس و گندم را با کمی روغن تفت میدهیم.
- پیازها را خرد کرده سرخ کنید تا کمی سبک شوند وقتی که طلایی شدند رب را به آن اضافه میکنم.
- به مخلوط عدس و بلغور پیاز و رب را اضافه میکنیم.
- نمک و فلفل و آبلیمو را به مواد اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا کمی سرد شود.
- زمانی که مواد سرد شد جعفری های خرد شده را به همراه تخم مرغ ها به مواد اضافه میکنیم.مواد را کاملا ورز میدهیم تا جایی که حالت چسبندگی پیدا کنند.
- در این مرحله در ظرفی مناسبی روغن میریزیم تا داغ شود.سپس از مواد به اندازه یک گردو برمیداریم با دست به شکل دایره ای در می آوریم و در روغن سرخ میکنیم.
- سپس میتوانیم در ظرفی همراه با گوجه برش لیمو و یا زیتون سرو کنیم.
- برای چاشنی همراه با کوفته ها میتوانیم از سس کچاپ استفاده کنیم.
نکات مهم :
- مقدار رب گوجه فرنگی را بسته به سلیقه خود میتوانید کم یا زیاد کنید .
- زعفران برای خوش طعم و خوش رنگ تر شدن کوفته استفاده میشود اگر زعفران در دسترس نبود میتوانید از آن صرف نظر کنید.
- اگر مواد شل بود میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
- میتوانید در هنگام سرو در انتها کمی پنیر پارمزان روی کوفته بپاشید.
پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” کوکوسبزی ” کلیک کنید .
بدون نظر