اگر جزو افرادی هستید که علاقه مند به لازانیا هستید پس حتما این گراتن مرغ و بادمجان مجلسی را امتحان کنید. گراتن مرغ و بادمجان را میتوانید در میهمانی های خود مورد استفاده قرار دهید برای وعده های ناهار ، شام و پیش غذا مناسب است.
مواد لازم گراتن مرغ و بادمجان خوشمزه :
بادمجان : یک و نیم کیلو
مرغ : ۱ ران ونصفه سینه
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
شیر : ۳ لیوان
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
کره : ۵۰ گرم
خامه : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان با سس بشامل :
- برای تهیه گراتن مرغ و بادمجان مجلسی در ابتدا مرغ را همراه با یک پیاز خرد شده و نمک و فلفل داخل آب بگذارید بپزد.
- در همین فاصله بادمجان ها را حلقه ای برش دهید بشویید و روی آنها را نمک بپاشید و کنار بگذارید . این کار باعث میشد اگر بلدمجان تلخی ای هم دارد تلخی آن گرفته شود.
- در این مرحله یک تابه را روی شعله بگذارید روغن بریزید تا داغ شود. بادمجان ها را که شستیم و خشک کردیم (گذاشیم تا آب آن خشک شود) را سرخ میکنیم.
- در این میان برای تهیه سس گراتن مرغ و بادمجان راحت ، آرد و شیر را درون ظرفی روی شعله قرار میدهیم تا به جوش آید . وقتی که به جوش آمد فلفل و نمک اضافه میکنیم و کره و خامه را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
- کف قالب مورد نظر را با سس میپوشانیم سپس یک ردیف بادجان رخ شده روی آن میگذاریم.
- مرغ را که پخته شده ،خرد میکنیم و یک لایه مرغ روی بادمجان ها میریزیم سپس با سس بشامل روی مواد میریزیم همین لایه ها را به ترتیب تکرار میکنیم در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم
- قالب را برای نیم ساعت در فر قرار دهید . زمانی که روی گراتن طلایی شد آن را خارج کرده برش دهید و سرو کنید.
پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” گراتن سبزیجات ” کلیک کنید .
بدون نظر