اگر جزو افرادی هستید که علاقه مند به لازانیا هستید پس حتما این گراتن مرغ و بادمجان مجلسی را امتحان کنید. گراتن مرغ و بادمجان را میتوانید در میهمانی های خود مورد استفاده قرار دهید برای وعده های ناهار ، شام و پیش غذا مناسب است.

مواد لازم گراتن مرغ و بادمجان خوشمزه :

  • بادمجان : یک و نیم کیلو

  • مرغ : ۱ ران ونصفه سینه

  •  آرد : ۳ قاشق غذاخوری

  • شیر : ۳ لیوان

  • پنیر پیتزا : به مقدار لازم

  • کره : ۵۰ گرم

  • خامه : ۳ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

گراتن مرغ و بادمجان و سیب زمینی

طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان با سس بشامل :

  1. برای تهیه گراتن مرغ و بادمجان مجلسی در ابتدا مرغ را همراه با یک پیاز خرد شده و نمک و فلفل داخل آب بگذارید بپزد.
  2. در همین فاصله بادمجان ها را حلقه ای برش دهید بشویید و روی آنها را نمک بپاشید و کنار بگذارید . این کار باعث میشد اگر بلدمجان تلخی ای هم دارد تلخی آن گرفته شود.
  3. در این مرحله یک تابه را روی شعله بگذارید روغن بریزید تا داغ شود. بادمجان ها را که شستیم و خشک کردیم (گذاشیم تا آب آن خشک شود) را سرخ میکنیم.
  4. در این میان برای تهیه سس گراتن مرغ و بادمجان راحت ، آرد و شیر را درون ظرفی روی شعله قرار میدهیم تا به جوش آید . وقتی که به جوش آمد فلفل و نمک اضافه میکنیم و کره و خامه را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
  5. کف قالب مورد نظر را با سس میپوشانیم سپس یک ردیف بادجان رخ شده روی آن میگذاریم.
  6. مرغ را که پخته شده ،خرد میکنیم و یک لایه مرغ روی بادمجان ها میریزیم سپس با سس بشامل روی مواد میریزیم همین لایه ها را به ترتیب تکرار میکنیم در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم
  7. قالب را برای نیم ساعت در فر قرار دهید . زمانی که روی گراتن طلایی شد آن را خارج کرده برش دهید و سرو کنید.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” گراتن سبزیجات ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *