اگر شما هم جزو افرادی هستید که به لازانیا علاقه مندید پس گراتن مرغ در منزل را امتحان کنید. در این دستور طرز پخت گراتن مرغ را مرحله به مرحله به شما اموزش میدهیم تا بتوانید این گراتن مرغ خوشمزه را با خیال راحت تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم گراتن مرغ مجلسی :

  • سیب زمینی  : ۳ عدد

  • سینه مرغ  : ۱ عدد

  • قارچ  : ۱ لیوان

  • پیاز : ۱ عدد

  • فلفل دلمه : نصف پیمانه

  • پنیر پیتز : به مقدار لازم

  • سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری

  • آبلیمو: ۲  قاشق غذا خوری

  • نمک : به میزان لازم

  • فلفل : به میزان لازم

  • زردچوبه : به میزان لازم

گراتن مرغ و قارچ

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه :

  1. برای گراتن مرغ مخصوص ابتدا باید سینه مرغ را خلالی برش دهیم. در ظرفی با آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کنیم .روی ظرف را با سلفون میکشیم به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا مرغ ها کاملا مزه دار شوند.
  2. در این مرحله سیب زمینی ها را میشوییم .در آب میگذاریم تا آب پز شود. زمانی که نیم پز شدند از روی شعله بر میداریم.
  3. سیب زمینی ها را پوست میگیریم سپس حلقه ای به قطر یک سانتی متر برش میدهیم.
  4. تابه ای را روی شعله قرار میدهیم. روغن میریزیم تا داغ شود.پیاز را که خرد کردیم داخل روغن میریزیم تا کمی سبک شوند.
  5. سپس مرغ ها را از یخچال خارح میکنیم و داخل تابه به همراه پیاز ها که سبک شده اند تفت میدهیم. کمی نمک ، فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم.
  6. فلفل دلمه ای ها را خلالی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم( در این مرحله مواد را باید روی شعله متوسط تفت دهیم) . باید دقت کنیم که قارچ ها را در این مرحله به مواد نباید اضافه کنیم چون قارچ ها آب میندازند.
  7. قارچ ها را برش میدهیم و در تابه ای روی شعله زیاد تفت میدهیم و سرخ میکنیم. قارچ ها که جداگانه سرخ شدند به مخلوط مرغ که در حال سرخ شدن است اضافه میکنیم.تا آب مواد کشیده شود.سپس از روی شعله برمیداریم.
  8. اگر بخواهیم گراتن مرغ با سس بشامل درست کنیم باید کره ای را در تابه روی شعله قرار دهیم تا آب شود سپس آرد را به کره اضافه میکنیم و تا خامی آرد گرفته شود تفت میدهیم.سپس شیر را همراه با نمک و فلفل کم کم به مواد اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. در نهایت پنیر پارمزان اضافه میکنیم و از روی شعله بر میداریم.
  9. قالب یا ظرف پیرکس را ابتدا کمی چرب میکنیم.ابتدا سیب زمینی ها برش داده شده را کف قالب میچینیم.سپس مخلوط مرغ و سبزیجات سرخ شده را روی سیب زمینی ها میریزیم.سپس سس سفید ( سس بشامل ) را روی مواد میریزیم. اگر بخواهیم میتوانیم این لایه ها را دوباره تکرار کنیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم.
  10. قالب گراتن مرغ را در فر که از قبل آن را گرم کردیم در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت میگذاریم تا بپزد. از آن جایی که تمام مواد این گراتن پخته هستند نیاز به تایم زیادی برای پخت در فر ندارد. در نهایت بعد از پخت آن را سرو کنید. نوش جان
گراتن مرغ و سیب زمینی

نکات مهم :

  • برای تهیه گراتن مرغ بدون فر مواد را طبق دستوری که گفته شد در تابه یا قابلمه چرب شده میچینیم . سپس تقریبا بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبرد تا آماده شود.
  • برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی بدون سس بشامل میتوانید سس بشامل را حذف کنید و به جای آن از کچاپ استفاده کنید.
  • هنگام پخت سیب زمینی ها باید دقت کنیم که له و کاملا پخته نشوند . حتما باید نیم پز شوند.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” گراتن بادمجان و مرغ ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *