قهوه مکزیکی چیست؟ 

قهوه مکزیکی که با نام قهوه ده اویا شناخته میشود . این نوشیدنی خاص و گرم یک نوشیدنی سنتی مکزیکی است که با جوشاندن دانه های آسیاب شده درشت قهوه در ترکیبی از آب و دارچین تهیه میشود. در نهایت آن را با یک شیرین کننده طبیعی به نام پانلو یا شکر تصفیه نشده ( شکر قهوه ای )  شیرین میکنند. قهوه مکزیکی مانند قهوه ترک و عربی روی حرارت مستقیم تهیه میشود.
قهوه مکزیکی به صورت سنتی در ظرف سفالی تهیه میشود و در فنجان سفالی سرو میشود. بسیاری بر این باورند که قبلا این قهوه با دانه های بوداده کاکائو نیز مزه دار میشدند . بهتر است بدانید که نسخه های متنوع این قهوه با دانه های بادیان ، میخک و پوست پرتقال طعم دار میشوند و طعمی پرادویه و خوش طعم دارند .

مواد لازم قهوه مکزیکی

  • ۴ فنجان آب
  • ۸۵ گرم شکر قهوه ای  (یا یک سوم فنجان)
  • نصف یک چوب دارچین
  • ۴ قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده (ترجیحا دارک رست)

طرز-تهیه-قهوه-مکزیکی

طرز تهیه قهوه مکزیکی

مرحله اول: برای تهیه قهوه مکزیکی ابتدا باید آب ،دارچین و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی خوب مخلوط کنید سپس در قهوه جوش میریزیم . قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا شکر قهوه ای در آن حل شود .  این مرحله تقریبا ۷ دقیقه به طول می انجامد .

مرحله دوم : بعد از جوشیدن آب چهار قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده را داخل قهوه جوش میریزیم . قهوه جوش را از روی شعله بر میداریم سپس درب شیرجوش را میگذاریم . ۵ دقیقه زمان میدهیم تا به خوبی دم بکشد. حالا میتوانیم آن را از صافی رد کنیم .قهوه آماده است.

نکات مهم برای تهیه قهوه مکزیکی

  • نوع قهوه ای که برای تهیه قهوه مکزیکی مناسب است مدیوم یا مدیوم دارک است ،درجه آسیاب آن نیز باید زبر باشد.
  • به این طرز تهیه میتوانید شیر هم اضافه کنید و یا اینکه کلا بجای آب از شیر استفاده کنید . ولی اینکار طعم واقعی قهوه مکزیکی سنتی را ازبین میبرد چرا که در مواد لازم قهوه مکزیکی شیر وجود ندارد.
  • اگر طعم ادویه دار را دوست دارید . میتوانید در ابتدا یک عدد بادیان رومی ، یک قاشق چای خوری پوست پرتقال و یک عدد میخک در شیرجوش بیندازید تا همراه با دارچین طعم خوب و بی نظیری به قهوه مکزیکی بدهد.
  • اگر طعم سنگین و قوی از قهوه را دوست دارید میتوانید اجازه دهید ۶ تا ۸ دقیقه قهوه دم بکشد سپس قهوه را سرو کنید.
  • دارچین و میخک طبع سرد قهوه را متعادل میکنند .
  • قهوه مکزیکی یک نوشیدنی گرم و مناسب برای وعده صبحانه و همچنین عصرانه در کنار انواع گزینه های صبحانه مانند تخم مرغ و انواع دسر است .
  • برای تزئین قهوه مکزیکی میتوانید از چوب دارچین ،کف و خامه قنادی استفاده کنید.
  • اگر قهوه شما اضافه آمد میتوانید آن را در یک ظرف در بسته در فریزر نگهدارید . و سپس برای سرو آن از چند تکه یخ داخل آن استفاده کنید و آن را به عنوان آیس کافی میل کنید .
  • برخی افراد به این قهوه شکلات اضافه میکنند و یا آن را با یخ و به صورت خنک میل میکنند.

قهوه مکزیکی با طعم شکلات

مواد لازم قهوه مکزیکی شکلاتی 

  • سه چهارم فنجان قهوه آسیاب شده (رست معمولی یا دارک)
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چای‌خوری میخک
  • ۵ فنجان آب
  • نصف فنجان شیر پرچرب
  • نصف فنجان خامه
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • یک سوم فنجان سیروپ شکلات
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه قهوه مکزیکی شکلاتی

  • قهوه آسیاب شده و پودر دارچین را در قسمت بالایی محفظه موکاپ (گلدان موکاپ) بریزید سپس آن را درون محفظه بریزید و اجازه دهید که قهوه دم بکشد.
  • در همین حال که قهوه دم میکشد شیر ، خامه ،شکر قهوه ای و سیروپ شکلات و یا خود شکلات را داخل شیرجوش میریزیم و شیر جوش را روی شعله ملایم قرار میدهیم. این مخلوط را مرتب هم میزنیم . باید مراقب باشیم که شعله حتما ملایم باشد زیرا روی شعله زیادطعم سوختگی میگیرد .
  • وقتی که قهوه دم کشید آن را به همراه با وانیل و ادویه میخک به مخلوط شیر اضافه کنید هم بزنید سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید.
  • قهوه را در فنجان بریزید ، با هرچیزی که مایلید تزئین کنید و در نهایت سرو کنید . نوش جان

تاریخچه

کشور مکزیک یکی از تولیدکنندگان اصلی قهوه در سراسر جهان است ،قهوه مکزیکی هم یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین قهوه ها است. این نوشیدنی در مکزیک به شیوه ای خاص نوشیده میشود .این نوشیدنی یک نوشیدنی شیرین و تند است. اگر به دنبال نوشیدنی گرم و خاص هستید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *