دمنوش ها و نوشیدنی های گرم در فصل های مختلف پرطرفدار بوده و تهیه آن ها نیز بسیار ساده است. لاته دارچین که یکی از نوشیدنی های گرم پر خاصیت بوده به سادگی آماده شده و در این بخش طرز تهیه لاته دارچین قرار داده شده است. این نوشیدنی ایتالیایی بوده و می توانید در مجالس و مهمانی ها نیز برای پذیرایی از آن استفاده کنید.

مواد لازم لاته دارچین ایتالیایی 

  • قهوه اسپرسو: ۳ شات یا ۱ و نیم پیمانه
  • دارچین: ۱/۳ قاشق چای خوری
  • شیره انگور: ۱ قاشق چای خوری
  • زنجبیل: ۱/۳ قاشق چای خوری
  • جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای خوری
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • پودر میخک: نوک قاشق مربا خوری

طرز تهیه لاته دارچین عالی

  1. برای داشتن این لاته عالی و خوش طعم باید ابتدا ۳ شات اسپرسو داشته باشید. برای این کار می توانید از دستگاه موکاپ یا برقی استفاده نمایید. برای این کار می توانید از قهوه های فوری نیز استفاده کنید. قهوه فوری را در مقداری آب جوش ریخته و کنار بگذارید.
  2. در مرحله بعدی باید مخلوط مواد را آماده کنید. داخل یک شیرجوش اسپرسو آماده شده را ریخته و پودر دارچین و زنجبیل به آن اضافه کنید. در نهایت نیز پودر میخک و مقداری شیره انگور بریزید. مواد را روی حرارت قرار دهید تا اجازه داده تا با حرارت ملایم مواد با یکدیگر مخلوط شوند. بعد مواد آماده شده را درون یک لیوان بریزید.
  3. در این مرحله از طرز تهیه لاته دارچین باید فوم آن را نیز آماده کنید. شیر با استفاده از نازل دستگاه فوم گیری اسپرسو هم بزنید. یکی دیگر از شیوه های آماده کردن فوم گرم کردن شیر و استفاده از فرنچ برای فوم گیری می باشد. برای این کار نیز باید دستگاه فرنچ را از بازار تهیه کنید. در صورتی که این دستگاه ها را ندارید، شما می توانید از یک همزن نیز استفاده کنید.
  4. سپس باید فوم شیر را گرفته و روی مخلوط اسپرسو بریزید. می توانید، مقداری از دارچین را روی فوم الک کنید. این نوشیدنی زمانی که گرم است، قابل سرو می باشد.
  5. همانطور که ملاحظه کردید تهیه این دمنوش خانگی بسیار ساده است و به راحتی آماده می شود. در صورتی که به هر یک از ادوی ها حساسیت دارید یا دوست ندارید، از دستور تهیه می توانید آن را حذف کنید. استفاده از نسکافه های فوری و قهوه های فوری نیز برای این لاته مناسب می باشد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *