پیراشکی گوشت مخصوص

پیراشکی گوشت چرخ کرده یکی از فینگر فود های عالی برای مهمانی ها و تولد هاست. روش تهیه پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ آسان است، اما نیازمند کمی حوصله و زمان است. در ابتدا لازم است بگوییم که خمیر پیراشکی را می توانید به طور آماده از نانوایی ها تهیه کنید، اما در صورت تمایل و علاقه  می توانید در منزل نیز این خمیر را آماده کنید. نحوه تهیه خمیر و تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه را در این مقاله خدمت شما آموزش داده ایم.

مواد لازم پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ

  • گوشت چرخکرده : ۲۰۰ گرم

  • سیر : ۱ حبه

  • پیاز متوسط : ۱ عدد

  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاش غذاخوری

  • جعفری : ۱ مشت

  • قارچ : ۶ عدد

  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد

  • پنیر پیتزا : به میزان دلخواه

  • زرشک : ۲ قاشق غذاخوری

  • روغن مایع :  به مقدار لازم

  • خمیر آماده پیراشکی (مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی شامل سه پیمانه آرد سفید، یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه، کمی نمک، یک عدد تخم مرغ است)

  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت مخصوص

  1. برای تهیه پیراشکی گوشت با پنیر پیتزا ابتدا شیر را در داخل یک ظرف مناسب می ریزیم  و آن را گرم می کنیم. سپس شکر را در شیر حل میکنیم .حالا شیر را از روی حرارت بر میداریم و صبر می کنیم تا کمی ولرم شود . خمیر مایه را با کمی آب ولرم مخلوط کرده و درب ظرف را می بندیم و صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل بیاید.

  2. تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود و تا از لختگی دربیاید. سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از آن شیر و شکر حل شده را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. در آخر نمک و آرد را کم کم به این مخلوط اضافه می کنیم. این کار را به آرامی انجام می دهیم تا به حالت گلوله گلوله در نیاید.

  3. پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم، قاشق را کنار می گذاریم و با دست خمیر را ورز می دهیم. این خمیر در نهایت یکدست و بدون چسبندگی خواهد بود. پس از ورز دادن، خمیر را در داخل کاسه می گذاریم و روی آن را می پوشانیم تا یک ساعت استراحت کند.

  4. ابتدا پوست یک پیاز متوسط را میگیریم. آن را شسته و به شکل خلال خرد می کنیم. اکنون داخل یک قابلمه کمی روغن می ریزیم وقتی روغن داغ شد، پیازها را در داخل آن ریخته و تفت می دهیم. سپس نمک و زردچوبه را نیز به پیازها اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا رنگ پیازها کاملا طلایی شود. اکنون یک حبه سیر را پوست کنده و رنده کرده و با پیازها مخلوط می کنیم. صبر می کنیم تا بوی سیر به مشام برسد.

  5. ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده که مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفندی است را به مخلوط پیاز و سیر اضافه می کنیم. گوشت را تفت می دهیم سرخ می کنیم سپس ۲ قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه می کنیم تا گوشت خوشرنگ تر و خوشمزه تر شود. نمک و فلفل نیز به میزان لازم به گوشت اضافه می کنیم. بعد از اینکه رب خوشرنگ و سرخ شد، اکنون نصف لیوان آب داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا گوشت پخته و بخارپز شود.

  6.  در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم و به شکل خیلی ریز خرد می کنیم. سپس فلفل دلمه ای را به قابلمه اضافه می کنیم تا همراه با گوشت بپزد. اکنون ۶ عدد قارچ را کاملا با آب شسته و خیلی ریز خرد می کنیم. قارچ ها را داخل قابلمه گوشت ریخته و صبر می کنیم تا آب آن جمع شود.

  7. سپس یک مشت جعفری را شسته و پاک کرده و خرد می کنیم و همراه با دو قاشق غذاخوری زرشک به مواد دیگر اضافه می کنیم. این مواد را باید کاملا هم زده تا ترکیبات با هم مخلوط شوند.( توجه داشته باشید که اگر جعفری تازه در دسترس نداشتید، می توانید از جعفری خشک شده برای این منظور استفاده کنید. )

  8. در این مرحله خمیری که کنار گذاشته بودید را از کاسه بیرون آورده و کمی ورز دهید. سپس تکه های کوچکی به اندازه پرتقال کوچک را از خمیر جدا کرده و هر کدام را به صورت بیضی شکل بر روی تخته و با استفاده از وردنه باز کنید. در داخل هر کدام مقدار کمی از مایع موجود در ماهیتابه می ریزید و میتوانید کمی پنیر پیتزا هم به آن اضافه کنید . سپس لبه های بیضی را بر روی مواد می آورده و آنها را محکم بر روی هم فشار می دهیم تا خمیر به هم چسبیده و مواد داخل آن به بیرون نریزد. لازم به ذکر است که این مرحله بسیار مهم است زیرا اگر خمیر به خوبی به هم نچسبد، در هنگام سرخ کردن پیراشکی ها، محتویات داخل پیراشکی به بیرون می ریزند.

  9. با استفاده از خمیر و مواد داخل ماهیتابه می توانید تعداد زیادی از این پیراشکی ها را آماده کنید. سپس یک ماهیتابه دیگر آماده کرده و کمی روغن در داخل آن بریزید و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از آنکه روغن داغ شد، پیراشکی ها را در داخل آن سرخ کنید. رنگ خمیرها باید طلایی شود. پس از اینکه پیراشکی ها سرخ شدند، آنها را در داخل ظرفی چیده و تزئین کنید. برای تزئین می توانید به دلخواه خود بر روی خمیر پیراشکی ها کنجد نیز بریزید.

ویدئو آموزش پیراشکی گوشت خوشمزه

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *