کورن داگ یک فست فود پرطرفدار بین المللی است خصوصا در آمریکا بسیار محبوب است زیرا خاستگاه این فست فود خوشمزه به کشور آمریکا بر می گردد. کورن داگ را به دلیل تهیه شدن با آرد ذرت و سوسیس اینگونه نامگذاری کرده اند . اگر مراحل طرز تهیه را به درستی پیش ببرید همان کورن داگ بازاری را می توانید تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این مقاله طرز تهیه کورن داگ رستورانی و خشمزه را خدمت شما عزیزان آموزش می دهیم پس با بهارنارنج همراه باشید.
طرز تهیه کورن داگ خانگی
سوسیس هات داگ: ۳ عدد
آرد: بین ۱ تا ۲ لیوان
تخممرغ: ۱ عدد
شیر: سه چهارم لیوان
ماست معمولی: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
سیخ چوبی: ۳ عدد
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کورن داگ خانگی
- برای درست کردن دسته کورن داگ خوشمزه، از سیخ چوبی استفاده میشود. از آنجایی که احتمال سوختن چوب در داخل روغن داغ زیاد است، بهتر است سیخهای چوبی را به مدت ۵ دقیقه داخل آب قرار دهید. بافت چوب در این مدت آب را به خود جذب کرده و مقاومت بیشتری پیدا خواهد کرد.
- بهتر است نوکهای تیز سیخ چوبی را با چاقو ببرید. این موضوع به خصوص در هنگام درست کردن کورن داگ برای بچهها اهمیت زیادی دارد. زیرا نوک تیز سیخها در هنگام صرف غذا میتواند موجب آسیب دیدن دهان و دندانها شود.
- باید دقت کنیم که سیخ چوبی کاملاً در مرکز سوسیس قرار گرفته و از اطراف آن بیرون نزند. در نهایت باید ۳ الی ۴ سانتیمتر از سیخ چوبی، بیرون از سوسیس باقی بماند. در صورتی که سیخ چوبی بیش از حد بلند است، مقدار اضافه آن را با چاقو ببرید.
- برای شروع درست کردن کورن داگ بازاری ابتدا تخممرغ، بکینگ پودر، شیر، یک قاشق غذاخوری ماست و پودر سیر را به ترتیب در داخل ظرفی ریخته و با همزن دستی هم می زنیم. هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که مایع یکنواخت کرمی رنگی حاصل شود.
- پس از اینکه مواد را مخلوط کردیم، به مقدار دلخواه به مایع نمک اضافه کنید. برای تست کردن مقدار مناسب شوری نمک، کافیست یک نوک انگشت از مایع را بچشید. پس از تنظیم نمک مایع، به مقدار دلخواه به آن فلفل سیاه اضافه کنید.
- آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید(دقت داشته باشید که حتما آرد را در سه مرحله الک کرده باشید). دقت کنید که مقدار ذکر شده برای آرد در دستورالعمل درست کردن کورن داگ، همیشه نسبی است. میزان چسبندگی آردهای مختلف با هم فرق دارد. بنابراین شما برای رسیدن به مایعی با غلظت مورد نظر ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد نیاز داشته باشید. همیشه آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و معیارتان، رسیدن به غلظت مناسب باشد
- برای درست کردن کورن داگی رستورانی و خوشمزه، به خمیری نیاز دارید که با ضخامت مناسبی به سطح سوسیسها بچسبد. برای این هدف، غلظت خمیری که درست میکنید باید مشابه یک ماست غلیظ باشد. خمیر باید حالت چسبناک و کشدار داشته و در عین حال کمی روان باشد.
- برای کنترل کردن این موضوع، کافی است همزن آغشته به خمیر را از ظرف بیرون بیاورید. مواد باید به صورت کشدار با همزن بالا آماده و سپس داخل ظرف ریخته شوند.
- حدود ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. این مرحله بسیار مهم است. برای اینکه بکینگ پودر به خوبی عمل کرده و اسفنجی شدن بافت کورن داگهای شما کمک کند، لازم است مقداری به آن زمان بدهید. این نکته در مورد تمامی انواع نان، کیک و غذاهای فستفودی که در پخت آنها از مخمر استفاده میشود صادق است.
- خمیر را که در مراحل پیشین درست کرده ایم ، در داخل یک لیوان بلند می ریزیم. بلندی لیوان باید به حدی باشد که سوسیسها به طور کامل داخل آن جای بگیرند. سپس سوسیسها را از سمت سیخ چوبی آن گرفته و در داخل لیوان خمیر فرو می بریم.
- باید سوسیسها را داخل خمیر بچرخانیم تا تمامی سطح سوسیس به طور کامل و یکنواخت به خمیر آغشته شود. سپس به آرامی سوسیس را از داخل لیوان بیرون می آوریم . پس از بیرون آوردن سوسیس، چند ثانیهای آن را بالای لیوان نگه می داریم یا مقادیر اضافی خمیر به داخل لیوان برگردد.
- در این مرحله یک قابلمه با ابعاد مناسب را تا ارتفاع مناسبی را روغن پر می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود.باید به این نکته توجه داشته باشید که داغ بودن روغن اهمیت زیادی دارد. اگر روغن حرارت کافی نداشته باشد، بلافاصله کورن داگها به کف ظرف چسبیده و شکل استوانهای خود را از دست خواهند داد.
- برای تست کردن حرارت روغن، یک نقطه کوچک از خمیر را داخل روغن بیندازید. بلافاصله باید اطراف آن حباب تشکیل شده و خمیر سرخ شده و روی سطح روغن بالا بیاید. اگر خمیر در کف ظرف سقوط کند یعنی روغن هنوز به اندازه کافی داغ نشده است.
- پس از رسیدن روغن به حرارت کافی، کورن داگها را به آرامی داخل روغن فرو می بریم. وقتی مطمئن شدیم که سوسیس میتواند روی روغن باقی بماند آن را رها می کنیم. سپس سوسیسهای بعدی را نیز به همین منوال داخل ظرف می اندازیم.
- در حین درست کردن کورن داگ، نیمی از سوسیسها همیشه بالای روغن باقی میماند. بنابراین به طور مرتب آنها را بچرخانید یا از وسیلهای مانند کفگیر توری برای پایین نگه داشتن سوسیسها در داخل روغن استفاده کنید. زمانی که سطح کورن داگ طلایی شده و کمکم به سمت تیره شدن رفت، آنها را از داخل روغن خارج کنید.
بدون نظر