اسنک مرغ یکی از غذاهای فوری و خوشمزه است که میتوانید با گوشت مرغ تهیه کنید.در واقع هم میتوانید از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید هم میتوانید به عنوان یک غذای اصلی سبک از آن استفاده کنید. در این مقاله دستور پخت اسنک مرغ مخصوص در ساندویچ ساز را آموزش میدهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم اسنک مرغ با نان تست :

  • پیاز:۱ عدد
  • قارچ : ۴۰۰ گرم
  • فیله مرغ : ۸ عدد
  • فلفل دلمه : ۲ عدد
  • نان تست : ۱۲ عدد
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

اسنک مرغ و قارچ

طرز تهیه اسنک مرغ مرحله به مرحله :

  1. برای تهیه اسنک مرغ خوشمزه ابتدا باید فیله های مرغ را تمیز بشوییم آن ها را در سبد میگذاریم تا آب اضافی آن برود سپس فیله ها را برش میدهیم به این صورت که از طول به اندازه دو بند انگشت با قطر نازک .
  2. در این مرحله پیاز را پوست میگیریم میشوییم و خلالی خرد میکنیم در ظرف مناسبی میریزیم و فیله های خرد شده را به آن اضافه میکنیم.نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . زمان میدهیم تا فیله ها مزه دار شوند.
  3. در این مرحله روغن در تابه ای میریزیم پس از اینکه روغن داغ شد فیله ها را درون روغن میریزیم تا سرخ شود. باید مدام تفت دهیم تا طلایی و آبدار شود. در نهایت پس از آن که طلایی شدند از تابه خارج میکنیم.
  4. فلفل دلمه ای را شسته درون آن را خارج میکنیم سپس به صورت نگینی خرد میکنیم . قارچ ها را نیز خوب میشوییم و و به صورت ورقه ای برش میدهیم. ( فلفل دلمه ای و قارچ ها را به صورت جداگانه میتوانیم تفت دهیم در اسنک استفاده کنیم و میتوانیم آن ها را به صورت خام به کار ببریم.در صورت تفت دادن باید حتما آب قارچ ها جمع شود)
  5. در این محله درب ساندویچ ساز را بر میداریم و کمی کف آن را چرب میکنیم سپس نان تست را روی آن میگذاریم.
  6. مرغ های طلایی شده را روی نان تست میچینیم سپس قارچ ها و فلفل دلمه ای را میریزیم کمی نمک میزنیم سپس نان دیگری را روی آن قرار میدهیم و درب ساندویچ ساز را میبندیم .
  7. ابتدا چراغ ساندویچ ساز قرمز است . وقتی که درب آن را میبندیم و اسنک اماده شود چراغ آن بز میشود.در حدود ۳ الی ۵ دقیقه زمان میبرد تا اسنک ما آماده شود.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” اسنک قارچ  ” کلیک کنید .

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *