بورک اسفناج

بورک اسفناج یک میان وعده و یا پیش غذای سبک و خوشمزه ترکیه ای است. بورک را با خمیر یوفکا تهیه می کنند و با انواع مواد به سلیقه میتوان پر کرد اما بورک اسفناج سالم ترین نوع بورک است.در ادامه دستور پخت بورک  اسفناج و قارچ ترکیه ای را خدمت شما همراهان عزیز ارائه می دهیم. امیدوارم این غذای خوش طعم ترکیه ای را با دستور پخت بهارنارنج تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم بورک اسفناج و قارچ ترکیه ای

  • اسفناج : ۲۰۰ گرم

  • پیاز : ۲ عدد

  • قارچ : ۳۰۰ گرم

  • سیر : ۳ حبه

  • پنیر لبنه : ۲۰۰ گرم

  • پنیر پیتزا : به مقدار کافی

  • خمیر یوفکا : ۱ بسته

  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد

  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : به مقدار کافی

  • شیر : ۲ قاشق غذاخوری

  • کنجد سیاه : به مقدار کافی

بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج به روش ترکیه ای

  1. برای تهیه بورک اسفناج و قارچ خوشمزه و مجلسی ابتدا اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.

  2. حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اسفناج های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و یک سوم لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسفناج کاملا پخته شود.

  3. در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. سپس قارچ ها را به خوبی می شوییم  و خشک می کنیم، سپس پوست اضافی آن را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

  4. حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن درون آن اضافه می کنیم. پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.

  5. در این مرحله نمک را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود. در ادامه سیر رنده شده را به تابه اضافه می کنیم، تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه قارچ را به تابه اضافه می کنیم.

  6. حالا حرارت را زیاد می کنیم، سپس قارچ را تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود. اسفناج را از قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی آن کامل خارج شود. حالا اسفناج را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم.

  7. در این مرحله به مدت ۲ دقیقه اسفناج را تفت می دهیم، سپس پنیر لبنه را به آن اضافه می کنیم. زمان می دهیم پنیر لبنه ذوب شود و با مواد ترکیب و یکدست شود، سپس فلفل سیاه را به مخلوط اسفناج و قارچ اضافه می کنیم.

    مخلوط اسفناج و قارچ را از روی حرارت بر می داریم. برای درست کردن بورک در فر ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس زمان می دهیم فر به طور کامل گرم شود.

  8. در ادامه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار می دهیم. مقداری از مواد میانی را ابتدای خمیر یوفکا قرار می دهیم و مقداری پنیر پیتزا روی مواد میانی می ریزیم، سپس خمیر را رول می کنیم. انتهای خمیر را مقداری شیر می مالیم تا خمیر به هم بچسبد و مواد از آن بیرون نریزد.

  9. برای مواد رومال ابتدا درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا از لختگی در بیاید، در ادامه از زرده تخم مرغ با برس روی بورک های اسفناج و قارچ می مالیم.

  10. حالا مقداری کنجد سیاه( یا کنجد سفید) به عنوان تزئین روی بورک ها می پاشیم. در ادامه بورک ها را درون سینی فر قرار می دهیم، سپس طبقه وسط فر قرار می دهیم و تایم می دهم تا بورک ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا طلایی و خوشرنگ شوند.

پخت بورک اسفناج در تابه

  1. در صورت نبود فر، یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و تا اندازه ای روغن می ریزیم که بورک ها درون آن شناور بماند. در ادامه بورک ها را درون روغن قرار می دهیم و اجازه می دهیم یک طرف بورک ها کاملا طلایی شود.

  2. در این مرحله آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگر آن ها نیز سرخ شود. در ادامه بورک ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی اش خارج شود. در انتها می توانید بورک ها را با سس دلخواه میل کنید نوش جان

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *