سالاد شوبا روسی

سالاد روسیه ای شوبا یک سالاد رنگارنگ با ترکیب رنگی جذاب است به همین دلیل سالاد مناسبی برای میهمانی و جشن تولد است. مواد این سالاد به صورت لایه ای روی هم قرار می گیرند که از یک رینگ یا قالب دایره ای می توانید استفاده کنید. آموزش این سالاد روسیه ای خوش طعم را می توانید در ادامه ببنید و از درست کردن آن از خوردنش لذت ببرید. با بهارنارنج همراه باشید

مواد اولیه سالاد روسی شوبا

  • کنسرو ماهی۱  : قوطی

  • لبو پخته  : ۴ عدد

  • هویج  :۳ عدد

  • پیاز یا پیازچه ریز شده : ۱ قاشق سوپ خوری

  • سیب زمینی : ۳ عدد

  • خیارشور خرد شده :۱۰۰ گرم

  • تخم مرغ :۲ عدد به دلخواه

  • سرکه سفید :۱ قاشق سوپ خوری

  • مایونز :۱۰ قاشق غذا خوری

  • نمک، فلفل سیاه : به مقدار لازم

سالاد شوبا

طرز تهیه سالاد شوبا روسیه ای با لبو

  1. برای تهیه سالاد شوبا ابتدا باید لبو ها را پوست بگیریم و خرد کنیم. سپس داخل کمی آب قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند . بعداز اینکه لبوها پخت توسط رنده ریز یا درشت آن ها رنده می کنیم. حالا هویج را نیز پوست می گیریم و می پزیم ، بعد از پخت هویج ها را نیز به صورت ریز یا درشت رنده می کنیم. توجه داشته باشید باید میزان خرد کردن مواد یکدست باشد تا در انتها سالاد زیبایی داشته باشید.
  2. در این مرحله تن ماهی را برای ۲۰ دقیقه می جوشانیم سپس اجازه می دهیم تا خنک شود. حالا درب آن را باز می کنیم و روغن اضافی اش را دور می ریزیم. سپس سیب زمینی ها را می شوییم و به همراه کمی آب می گذاریم تا پخته شود و بعد از پخت پوست روی سیب زمینی را می گیریم و نگینی ریز خرد می کنیم همچنین می توانیم توسط رنده درشت آن را رنده کنیم.
  3. تن ماهی را به صورت درشت خرد کنید و با سرکه و پیازچه خرد شده و مقداری فلفل سیاه خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ آبپز را به دلخواه خرد کنید. خیارشور را نیز بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. سپس باید لبو پخته شده و سیب زمینی و هویچ را جداگانه با چند قاشق سس مایونز و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
  4. در ادامه باید ظرف یا قالب یا رینگ مورد نظر را بردارید و از مواد به صورت لایه ی بریزید به این ترتیب که ابتدا از سیب زمینی شروع کنید و ادامه دهید و در لایه ی آخر لبو را بریزید و فشار دهید و مواد را با سس مایونز کاور کنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نوش جان

نکات مهم پخت سالاد شوبا

  • می توانید با کمک رینگ کوچک این سالاد را به صورت تک نفره سرو کنید.
  • در صورت تمایل می توانید کمی سس هزار جزیره یا خردل نیز اضافه کنید.
  • ترتیب لایه ها مهم نیست ولی لایه انتهای باید لبو باشد و روی آن را با سس مایونز کاور کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *