فینگرفود مرغ دنیای بسیار متنوعی دارد و جزو فینگرفودهایی است که بسیار سریع آماده میشوند.فینگرفود مرغ با سیر طعم عالی و خوشمزه ای پیدا میکند که در این دستور برای طعم دار کردن فینگرفود از آن استفاده کردیم .از آن جایی که با مرغ میتوان فینگرفودهای زیاد و متنوعی تهیه کرد ما هم در این مقاله دو نوع فینگر فود که میتوان با مرغ تهیه کرد را به شما آموزش میدهیم.برای تهیه فینگرفود مرغ ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم فینگر فود با سینه مرغ :

  • جعفری خرد شده                        ۵ گرم
  • یک قاشق چایخوری پابریکا            ۵ گرم
  • یک فنجان پنیر رنده شده              ۵۰۰ گرم
  • ۲ عدد سینه مرغ                       ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون                              به مقدار لازم
  • نمک و فلفل                            به مقدار لازم
  • ۲حبه سیر                              ۳ گرم
  • تخم مرغ                                ۳ عدد

طرز تهیه فینگرفود مرغ با پنیر :

  1. برای تهیه یک فینگرفود مرغ پنیری ابتدا مرغ ها به صورت نواری اندازه انگشت دست نواری خرد میکنیم و در ظرف مناسب بریزیم .
  2. سیرها و جعفری را خرد میکنیم ( ساطوری ). روغن زیتون و نمک و پاپریکا را به مواد اضافه میکنیم . درون کاسه ای میریزیم .
  3. تخم مرغ را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مرغ های نواری را به مواد اضافه میکنیم و خوب مرغ را به مواد آغشته میکنیم.
  4. در نهایت برای مزه دار شدن مرغ ها حدود ۱ الی ۲ ساعت مواد را در یخچال قرار میدهیم .
  5. بعد از اینکه مرغ ها مزه دار شدند و حدود ۱ تا ۲ ساعت گذشت مواد را از یخچال خارج میکنیم .حال یک برش مرغ بر میداریم و رول میکنیم میتوانیم برای اینکه فینگر فود مرغ با پنیر را تهیه کنیم داخل رول مرغ پنیر بریزید و رول کنید در نهایت با یک خلال چوبی رول مرغ را فیکس کنید.
  6. درون تابه ای روغن بسیاری میریزیم و اجازه میدهیم به خوبی داغ شود و فینگرفودهای مرغ را درون روغن سرخ میکنیم .
  7. پس از آنکه فینگرفودها سرخ و برشته شدند آن ها را از روغن خارج میکنیم و در ظرفی که درون آن کاغذ روغنی قرار داده ایم میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود . سپس میتوانیم فینگرفود ها را سرو کنیم.

مواد لازم فینگرفود مرغ خوشمزه :

  • پنیر خامه ای : ۲۲۵گرم
  • مرغ پخته و ریز رنده شده: ۲۷۰گرم
  • سس تند گوجه فرنگی :۱۰۰  گرم
  • پنیر موتزارلا رنده شده :۲۳۰  گرم
  • پنیر چدار رنده شده :۱۲۰  گرم
  • جعفری خورد شده خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • شوید خورد شده خشک : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آرد : ۲۴۰ گرم
  • تخم مرغ زده شده : ۶ عدد
  • پودر سوخاری ادویه دار : ۲۵۰ گرم
  • روغن سرخ کردنی : به اندازه کافی

طرز تهیه فینگرفود مرغ سوخاری :

  1. برای تهیه فینگرفود مرغ سوخاری ابتدا تمام مواد اولیه را به جز آرد ، آرد سوخاری و تخم مرغ مخلوط میکنیم .
  2. ظرفی به شکل مربع یا مستطیل را ابتدا چرب میکنیم و کاغذ  روغنی پهن میکنیم که مواد به ته ظرف نچسبند.
  3. سپس همه مواد اولیه را به جز آرد ، آرد سوخاری و تخم مرغ با هم مخلط میکنیم و درون ظرف مریزیم و کاملا فشرده کرده سطح آن را صاف میکنیم.باید به خوبی مواد را منسجم و فشرده کنیم.
  4. سپس ظرف را درون فریزر قرار میدهیم به مدت حدود ۳ ساعت قرار میدهیم.
  5. پس از گذشت ۳ ساعت ظرف را از فریزر خارج میکنیم .روی سطح صافی ظرف را وارونه میکنیم.با چاقو مواد را به اندازه های یکسان برش میدهیم . باید این کار را سریع انجام دهیم تا مواد گرم نشوند و انسجام خود را از دست ندهند.
  6. در این مرحله هر یک از تیکه های مرغ را برداشته ابتدا داخل آرد میغلطانیم سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل آرد سوخاری میغلطانیم. دوباره داخل تخم مرغ میزنیم و در آخر داخل آرد سوخاری میغلطانیم.
  7. در این مرحله تابه یا قابلمه کوچکی برمیداریم و داخل آن را روغن میریزیم تا داغ شود. بعد از اینکه روغن داغ شد یکی یکی تیکه های آماده شده را در روغن می اندازیم.باید در این مرحله کاملا حواسمان به فینگرفود ها باشد که نسوزد چون به سرعت پخته میشوند. در نهایت بعد از پخت آنها را روی کاغذ روغنی قرار میدهیم تا رغن اضافی آن گرفته شود و در نهایت آن را سرو میکنیم . نوش جان

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” فینگر فود سیب زمینی ” کلیک کنید .

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *