فرنی-با-بادام

فرنی بادام یک فرنی با طعم جذاب بادام است . فرنی با آرد بادام طبیعتی گرم و تر دارد و زود هضم است که برای افراد مسن و کودکان شیرخوار مناسب است.این ترکیب برای پوکی استخوان ، نرمی استخوان و رشد استخوان ها مناسب است. اما باید این را بدانید که حریره بادام چاق کننده است و برای افزایش نیروی درونی بدن مناسب است. فرنی بادام برای نوزادان به صورت حریره بادام تهیه میشود

در اینجا میتوانیم به برخی خواص بادام اشاره کنیم ، به عنوان مثال برای کاهش استرس ، کاهش فشار خون ،کنترل کم خونی و جلوگیری از سرطان سفید مفید است .
در ادامه آموزش فرنی بادام را خدمت شما ارائه میدهیم با بهارنارنج همراه باشید.

مواد لازم فرنی با بادام

  • مواد لازم فرنی با بادام
  • گلاب : نصف پیمانه
  • شیر : ۲ پیمانه
  • آرد برنج : ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد بادام : ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام : ۲۵ گرم
  • شکر : ۲ قاشق غذاخوری
فرنی-بادام

طرز تهیه فرنی بادام مجلسی

  1. برای تهیه فرنی بادام با آرد برنج ابتدا باید خلال بادام را در یک چهارم گلاب بریزیم و بگذاریم خیس بخورد. حدود چند ساعت زمان میدهیم تا بادام ها نرم و خوش طعم و خوش عطر شوند. با این کار کیفیت بادام ها بالا میرود.
  2. در این مرحله در یک قابلمه نچسب شیر بریزید. شیر باید سرد باشد بنابراین قابلمه را روی حرارت قرار ندهید . به کمک الک آرد برنج و آرد بادام را درون شیر بریزید.به صورت مداوم شیر و آرد ها را هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.
  3. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم . شکر را به آرامی اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم تا شکر در فرنی بادام کاملا حل شود.
  4. بعد از حل شدن شکر در فرنی ، خلال بادام را آبکش میکنیم سپس به آن اضافه میکنیم.
  5. فرنی را به خوبی هم میزنیم ، تا فرنی به غلظت مورد نظر برسد و مواد یکدست شوند.
  6. حالا زمان آن است که فرنی را از روی حرارت برداریم و گلاب را به آن اضافه کنیم. دوباره به خوبی هم بزنیم تا مواد مخلوط شوند.
  7. حالا زمان می دهیم تا فرنی خنک شود سپس سرو می کنیم. نوش جان
فرنی-با-بادام

نکات مهم پخت

  1. فرنی بادام را می توانیم مانند فرنی های دیگر با نشاسته هم تهیه کنیم.
  2. اگر مایل بودید غلظت فرنی خود را بیشتر کنید میتوانید یک قاشق و نیم آرد ذرت به آن اضافه کنید.
  3. برای شیرین کردن فرنی می توانید در مرحله آخر به جای شکر به آن عسل اضافه کنید .
  4. روش دیگری هم برای تهیه فرنی بادام وجود دارد آن هم اضافه کردن شیر و بادام در مخلوط کن و میکس کردن آن ها با هم است.
  5. اگر مایلید که فرنی بادام رنگ بگیرد میتوانید از رنگ دهنده های طبیعی مانند زعفران استفاده کنید.
  6. بهترین ظرف برای تهیه فرنی و حریره ظرف پیرکس ، لعابی و یا استیل که همگی آن ها به شعله کمی نیاز دارند.
  7. باید قبل از اینکه فرنی ته بگیرد آن را از روی حرارت برداریم. (باید همین که فرنی شروع کرد به چسبیدن به دیواره ظرف آن را از روی حرارت برداریم.)

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *