پودینگ خرمالو یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است. این دسر مخصوص فصل پاییز و با خرمالو تازه آماده می‌شود و پس از شام در مهمانی‌ها سرو نمود. به شما نیز توصیه می‌کنیم حداقل یک بار این دسر را درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. اگر طعم خرمالو را دوست دارید، می‌توانید در تمام فصول سال این میوه خوشمزه را میل کنید! تنها کافی است آن را خشک نمایید.

مواد لازم پودینگ خرمالو

  • شکر : ۲ پیمانه

  • تخم‌مرغ : ۲ عدد

  • آرد الک شده: ۲  پیمانه

  • کره به دمای محیط رسیده : ۲  قاشق غذاخوری

  • بیکینگ پودر : ۳  قاشق چای‌خوری

  • نمک : ۱  قاشق چای‌خوری

  • پودر دارچین : یک و نیم قاشق چای‌خوری

  • شیر : یک سوم پیمانه

  • خرمالو پوره شده : یک و نیم پیمانه

  • گردو خردشده : سه‌ چهارم پیمانه

  • جوز هندی : سه چهارم قاشق چای‌خوری

پودینگ خرمالو

طرز تهیه پودینگ خرمالو پاییزی

  1. برای تهیه پودینگ خرمالو خوشمزه و پاییزی ابتدا در یک ظرف بزرگ ، کره به دمای محیط رسیده را با همزن برقی هم می زنیم تا به شکل خمیری زرد و نرم درآید. سپس به آن شکر و تخم‌مرغ را اضافه کنید و تا زمانی هم می زنیم که بافت مایه یکدست شود و دانه های شکر کاملا حل شده باشند.
  2. در ظرفی دیگر نمک، پودر دارچین و جوز هندی را الک کرده و همراه با آرد الک شده به مایه اضافه کنید. سعی کنید مواد را سه بار الک کنید سپس به مایع تخم مرغ اضافه کنید.
  3. در این مرحله پوره خرمالو و شیر را به مواد اضافه کنید به آرامی هم می زنیم.
  4. پس از اینکه مایع را هم زدیم و یک ترکیب یکدست به دست آمد گردو را به آن اضافه می کنیم.
  5. فر را با دمای ۳۲۵ فارنهایت ۱۶۰ درجه گرم می کنیم.
  6. کف ظرفی که می‌خواهید مایه را در آن قرار دهید با کمی کره چرب می کنیم و سپس مایه پودینگ را در ظرف می ریزیم . توجه کنید که قطر مایه پودینگ در تمام قسمت‌های ظرف به یک اندازه باشد.
  7. ظرف را در فر بگذارید. زمان پخت پودینگ حدود ۵۰ دقیقه است. برای مطمئن شدن از پخت پودینگ، پس از ۵۰ دقیقه در فر را باز کرده و یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و در بیاورید. اگر چیزی به آن نچسبیده بود، یعنی پودینگ پخته شده است.

نکات مهم پخت پودینگ خرمالو

  • در صورت تمایل می‌توانید شکر را با عسل جایگزین کنید.
  • در زمان پخت پودینگ برای تست کردن پخت آن باید یک خلال دندان را در مرکز قالب فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد یعنی پودینگ کاملا پخته است.
  • این پودینگ و پودینگ هندوانه برای سفره شب یلدای شما می‌توانند گزینه‌های خاص و لذیذی باشند.
  • خرمالو از آن دست میوه‌های پاییزی است که می‌توان از آن در تهیه انواع کیک‌ها و حتی سالادها استفاده کرد

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *