پای شکلاتی خامه ای

پای شکلاتی خامه ای از دسرهای خوشمزه و بسیار خوش طعم مجلسی می باشد و شما می توانید آن را برای مناسبات خاص و حتی به عنوان دسر تولد تدارک ببینید. دستور پخت این دسر پای شکلاتی خوشمزه و مجلسی را در ادامه به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم دسر مجلسی پای شکلاتی خامه ای

  • روغن مایع : یک چهارم پیمانه
  • شکر : ۸۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • ماست : یک چهارم پیمانه
  • آرد : ۸۰ گرم
  • پودر کاکائو :۲ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
  • وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم پای شکلاتی

  • شیر : ۲ پیمانه

  • شکر : ۱۰۰ گرم

  • زرده تخم مرغ: ۱  عدد

  • نشسته ذرت :۱ قاشق سوپ خوری

  • آرد : ۱  قاشق سوپ خوری

  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

  • پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

  • مواد لازم سس شکلاتی

  • خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم

  • شکلات تلخ شیری :۱۰۰ گرم

پای-شکلاتی-خامه-ای

مراحل طرز تهیه پای شکلاتی خامه ای مجلسی و فوق العاده خوشمزه

  1. برای درست کردن این پای شکلاتی خوشمزه و مجلسی ابتدا در یک ظرف سفیده تخم مرغ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم با دور متوسط همزن مواد را هم میزنیم تا به طور کامل ترکیب شوند.

  2. سپس روغن و ماست را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را هم می زنیم.

  3. در این مرحله آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط می کنیم و طی سه مرحله الک می کنیم . بعد از الک کردن آن ها را به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی مواد را در یک جهت مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب شوند.

  4. حالا قالب پای خود را با روغن چرب میکنیم سپس آرد می پاشیم و چند باری به زمین می کوبیم تا آرد اضافی اش جدا شود. مواد کیک را داخل قالب می ریزیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می گذاریم تا کیک بپزد.

  5. پس از پخت کیک آن را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود. در این فاصله کرم شکلاتی را درست می کنیم. برای این کار زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا سبک شود.

  6. در یک ظرف دیگر آرد، نشاسته ذرت و شیر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن به مخلوط زرده در حال هم زدن، به صورت کم کم اضافه می کنیم و در انتها پنیر خامه ای و وانیل را اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم تا کرم ما آماده شود.

  7. بعد از اینکه کیک خنک شد کرم آماده شده را روی کیک می ریزیم و روی کیک را کامل کاور می کنیم. سپس با سس شکلاتی آماده شده روی پای را به دلخواه تزیین می کنیم و بعد چند ساعتی داخل یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.

     

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *