کوکی شکلاتی یک کوکی خوشمزه آمریکایی است که در ایران هم تهیه میشود .کوکی شکلاتی یکی از انواع کوکی های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی مناسب است ، پیشنهاد میکنیم حتما یکبار هم شده درستش کنید و لذت ببرید.
در ادامه با طرز تهیه مرحله به مرحله کوکی شکلاتی ساده آشنا میشوید.

مواد لازم کوکی شکلاتی خوشمزه :

  • کره     : ۱۰۰ گرم

  • آرد : ۱ و نیم پیمانه

  • شکر   : دو سوم  پیمانه

  • تخم مرغ : ۲ عدد

  • وانیل   : نصف قاشق غذاخوری

  • جوش شیرین : نصف قاشق غذاخوری

  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

  • نمک : نصف قاشق غذاخوری

  • شکلات تلخ : نصف پیمانه

  • شکلات چیپسی : به مقدار کافی

کوکی کاکائویی

طرز تهیه کوکی شکلاتی فوری :

  1. در ابتدا برای تهیه این کوکی شکلاتی خانگی ، کره را از یخچال خارج میکنیم و میگذاریم با محیط هم دما هماهنگ شود تا نرم شود.
  2. پس از گذشت زمان لازم برای هم دما شدن کره با محیط ،حالا شکر و کره را در ظرفی میریزیم و با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط میکنیم. تا زمانی که مخلوط شکر و کره سبک و سفید شود.
  3. در این مرحله تخم مرغ و وانیل را به مخلوط شکر و کره اضافه میکنیم . دوباره مواد را یا همزن مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
  4. سپس آرد، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم. مخلوط آرد را درون الک میریزیم و طی سه (۳) مرحله الک میکنیم. درادامه دوباره طی ۳ مرحله مخلوط آرد را به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط میکنیم. به کمک لیسک ظرف را دور گیری میکنیم تا مواد خمیری کوکی یکدست شوند.
کوکی شکلاتی بدون همزن

      ۵-در این مرحله شکلات تلخ را نگینی خرد میکنیم و به مواد خمیری کوکی اضافه                میکنیم . با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا ترکیب و یکدست شوند.
      ۶-در این مرحله روی ظرف خمیری را با سلفون میکشیم . ظرف را به مدت نیم ساعت          در یخچال قرار میدهیم تا خمیر استراحت کند.
      ۷-پس از گذشت نیم ساعت فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم و اجازه                میدهیم کاملا گرم شود .
      ۸-در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم .حالا با اسکوپ یا قاشق مقداری از             خمیر کوکی را برداشته و با دست به شکل گرد در می آوریم. درون سینی با فاصله از           هم قرار می دهیم. سپس روی هر کدام مقداری شکلات چیپسی قرار میدهیم و فشار         میدهیم تا به خورد خمیر برود.
      ۹-سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه             درون فر بماند تا کوکی ها بپزند.پس از گذشت این مدت سینی را از فر خارج میکنیم          و بدون اینکه به کوکی ها دست بزنیم اجازه میدهیم تا کوکی ها خنک شوند.
      ۱۰- در نهایت پس از خنک شدن ، کوکی های شکلاتی را از کاغذ روغنی جدا می کنیم،         سپس درون ظرف در دار مورد نظرمان قرار می دهیم. این کوکی ها را میتوانید به             مدت یک هفته در ظرف دربدار در یخچال نگهدارید. در ادامه کوکی شکلاتی را به               همراه نوشیدنی مورد نظر میل کنید. نوش جان.

نکات :

  • سینی خود فر مناسب پخت کوکی نیست و جنس و رنگ تیره آن باعث می‌شود کف کوکی‌ها بسوزند. بهتر است از سینی رنگ روشن مثل گالوانیزه به جای سینی اصلی فر استفاده کنیند.
  • به‌هیچ‌وجه از مقدار شکلات کم نکنید؛ اما می‌توانید مقداری از آن را با گردو، فندق یا بادام خرد شده جایگزین کنید. در ضمن می‌توانید برای زیبایی، قبل از پخت تعدادی چیپس شکلات یا مقداری گردو روی کوکی‌ها بچینید.
  • این کوکی داخل ظرف در دار و در فضای خانه تا چند روز نرم باقی می‌ماند و قابل مصرف است. اگر کوکی را داخل یخچال نگهداری کردید، توجه کنید که به علت داشتن کره بعد از در آوردن از یخچال کمی سفت می‌شود، پس اجازه دهید به دمای محیط برسد و بعد مصرف کنید.
  • علت گلوله و گرد کردن خمیر قبل از گذاشتن داخل فر، این است که معمولا شیرینیهایی که در آنها کره به مقدار قابل توجهی استفاده می‌شود موقع پخت توی فر خودشان را پهن میکنند. باید دقت داشته باشید گلوله‌های خمیری را که درست کردید پهن نکنید و به همان شکل توپی توی فر بگذارید تا حین پخت که پهن می‌شود خیلی نازک و خشک نشود
  • حتما قبل از گذاشتن همه شیرینی‌ها داخل فر، یک عدد کوکی را روی یک کاغذ روغنی کوچیک داخل فر قرار دهید تا زمان پخت و بافت شیرینی بعد از خنک شدن دستتان بیاید و بقیه کوکی‌ها را با خیال راحت داخل فر قرار دهید.
  • استفاده از کاکائو و شکلات مرغوب باعث خوش‌طعم شدن کوکی‌های شما می‌شود؛ بهتر است از کاکائوی هلندی یا ترک استفاده کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *