سالاد شیرازی یکی از سالادهای اصیل وقدیمی ایرانی است که معمولا در سفره های ایرانی خودنمایی میکند.چون چاشنی اصلی سالاد شیرازی آبغوره است برای افرادی که رژیم دارند گزینه مناسبی است.سالاد مرغ مکزیکی و سالاد لوبیا چشم بلبلی هم رژیمی هستند . ما در این مقاله طرز تهیه سالاد شیرازی اصل را آموزش میدهیم و در انتها نکات مهم آن را به شما خواهیم گفت . در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سالاد شیرازی اصل :

  • خیار سالادی: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی : ۳ عدد متوسط
  • پیاز سفید : ۱ عدد متوسط
  • نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری
  • آبغوره ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
  • پیاز : ۱ عدد متوسط

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه :

  1. برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی باید در ابتدا گوجه و خیار و پیاز را بشوییم.
  2. خیارها را پوست میگیریم و نگینی خرد میکنیم و در ظرف سالاد میریزیم. ( خیارها را هم میتوانیم با پوست و هم بدون پوست برای سالاد خرد کنیم).
  3. در این مرحله گوجه را نگینی خرد میکنیم و در ظرف به خیار ها اضافه میکنیم.
  4. حال پیاز را پوست میگیریم و به صورت نگینی و ریز خرد میکنیم . باید دقت کنیم مواد تقریبا باید هم اندازه خرد شوند و خیلی بزرگ خرد نشوند تا سالاد ظاهری زیبا داشته باشد. پیازها را هم به مواد خرد شده اضافه میکنیم.
  5. در این مرحله نعنا ،نمک و فلفل سیاه را به سالاد اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم . در اخر آبغوره را به مواد اضافه میکنیم و در نهایت برای خنک شدن سالاد آن را در یخچال قرار میدهیم.

نکات مهم :

  • چاشنی اصلی سالاد شیرازی آبغوره است اما اگر سالاد را کمی ترش تر میپسندید میتوانید از یکی دو قاشق آبلیمو استفاده کنید.اما در اندازه آبلیمو دقت کنید.
  • در سالاد شیرازی ساده بهتر است که خیار را پوست نگیرید تا در سالاد باعث ظاهری زیبا شود.
  • برای اینکه تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند و چاشنی ها به خورد سالاد بروند بهتر است بعد از اینکه نعنا و فلفل و آبغوره را به سالاد اضافه کردیم ،سالاد را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهیم سپس سرو کنیم.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ”سالاد سزار ” کلیک کنید .

پیشنهاد : برای تهیه سالاد فصل برای کنار غذا در سفره غذای خود اینجا کلیک کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *