سالاد ماکارانی یک پیش غذای مناسب است که میتوانید به عنوان غذای اصلی هم آن را سرو کنید . سالاد ماکارانی ، سالاد مکزیکی ، سالاد شیرازی و… جزو غذاهای سرد محسوب میشود .ما در این مقاله طرز پخت مرحله به مرحله سالاد ماکارانی را خدمت شما ارائه میدهیم در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم سالاد ماکارونی مجلسی
- ماکارونی فرمی : ۱ بسته
- هویج : ۲ عدد
- سینه مرغ : ۴۰۰ گرم
- پیاز برای پخت مرغ : ۱ عدد
- خیار شور : ۶ عدد متوسط
- سیب زمینی (اختیاری) : ۱ عدد متوسط
- کنسرو ذرت : ۱ لیوان
- ماست چکیده : نصف پیمانه
- سس مایونز : نصف پیمانه
- آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
- آویشن : ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- زردچوبه و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی مخصوص
- برای تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی ابتدا باید گوشت مرغ را همراه با دو لیوان آب ،پیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه ای بریزیم و اجازه دهیم بپزد .
- بعد از اینکه آب به جوش آمد روی سطح آب کف تشکیل میشود باید کفهای آب را دور میریزیم . سپس حرارت را کم میکنیم تا مرغ به آرامی بپزد .
- بعد از اینکه مرغ پخت اجازه میدهیم کمی سرد شود سپس نگینی خرد میکنیم و یا ریش ریش میکنیم.
- در این مرحله یک لیوان آب را همراه با هویج میگذاریم روی شعله بعد از اینکه هویج پخت آن را نیز نگینی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
- در این مرحله در قابلمه ای آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم . مقداری نمک را همراه با یک قاشق روغن را داخل آب میریزیم تا آب به جوش بیاید . بعد از اینکه آب به جوش آمد ماکارانی را به آن اضافه میکنیم. حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان میدهیم تا ماکارانی ها به خوبی بپزد .
- بعد از اینکه ماکارانی ها پخت آنرا داخل آبکش میریزیم سپس همراه با مرغ و هویج خرد شده داخل یک کاسه بزرگ میریزیم .
- در این مرحله خیارشورها را به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم . سپس ماست ، سس مایونز ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی جداگانه میریزیم و خوب هم میزنیم تا سس به خوبی مخلوط و یکدست شود. ( برای سالم تر بودن سس از ماست استفاده میکنیم در صورت تمایل میتوانید فقط از سس مایونز استفاده کنید )
- بعد از اینکه سس را به خوبی مخلوط کردیم آن را در ظرف حاوی ماکارونی میریزیم و بخوبی هم میزنیم تا مواد به خوبی با کارونی مخلوط شوند و ماکارانی ها مزهدار شوند. در نهایت روی ظرف را سلفون میکشیم .
نکات مهم
- یکی از مشکلاتی که افراد بعد از تهیه سالاد ماکارانی به آن بر میخورند این است که بعد از چند ساعت ماکارانی ها حالت خمیری پیدا میکنند . این موضوع به این دلیل پیش می آید که ماکارانی ها بیش از حد جوشیده اند .باید بعد از ۷ دقیقه که در آب جوش هستند چک کنیم ببینیم پخته اند یا خیر .
- میتوانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید .
- برای رنگ دار شدن سالاد ماکارانی بهتر است به ماکارانی در حال جوش زردچوبه اضافه کنید.
- بهتراست بعد از پخت ماکارانی به خوبی آن را ابکشی کنید تا نشاسته اضافی آن برود و اجازه دهیم تا خشک شود. با انجام این کار حالت خمیری ایجاد نمیشود.
- اگر تمایل داشته باشید میتوانید از قارچ تفت خورده هم داخل سالاد استفاده کنید .
- بخاطر افزودن خیارشور باید متوجه مقدار نمکی که داخل غذا میریزید باشید .
- در طبخ غذا میتوانید از سیب زمینی آب پز هم استفاده کنید اما بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد .
پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه سالاد مرغ کاری مطالعه کنید.
پیشنهاد : پشنهاد میکنیم برای آشنایی با غذاهایی که با ماکارونی تهیه میشوند از سایت تمنا دیدن نمایید.
بدون نظر