سالاد ماکارانی یک پیش غذای مناسب است که میتوانید به عنوان غذای اصلی هم آن را سرو کنید . سالاد ماکارانی ، سالاد مکزیکی ، سالاد شیرازی و… جزو غذاهای سرد محسوب میشود  .ما در این مقاله طرز پخت مرحله به مرحله سالاد ماکارانی را خدمت شما ارائه میدهیم  در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم سالاد ماکارونی مجلسی

  • ماکارونی فرمی : ۱ بسته
  • هویج : ۲ عدد
  • سینه مرغ : ۴۰۰ گرم
  • پیاز برای پخت مرغ : ۱ عدد
  • خیار شور : ۶ عدد متوسط
  • سیب زمینی (اختیاری) : ۱ عدد متوسط
  • کنسرو ذرت : ۱ لیوان
  • ماست چکیده : نصف پیمانه
  • سس مایونز : نصف پیمانه
  • آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن : ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زردچوبه و روغن : به میزان لازم

سالاد ماکارانی

طرز تهیه سالاد ماکارونی مخصوص 

  1. برای تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی ابتدا باید گوشت مرغ را همراه با دو لیوان آب ،پیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه ای بریزیم و اجازه دهیم بپزد .
  2. بعد از اینکه آب به جوش آمد روی سطح آب کف تشکیل میشود باید کفهای آب را دور میریزیم . سپس حرارت را کم میکنیم تا مرغ به آرامی بپزد .
  3. بعد از اینکه مرغ پخت اجازه میدهیم کمی سرد شود سپس نگینی خرد میکنیم و یا ریش ریش میکنیم.
  4. در این مرحله یک لیوان آب را همراه با هویج میگذاریم روی شعله بعد از اینکه هویج پخت آن را نیز نگینی خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
  5. در این مرحله در قابلمه ای آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم . مقداری نمک را همراه با یک قاشق روغن را داخل آب میریزیم تا آب به جوش بیاید . بعد از اینکه آب به جوش آمد ماکارانی را به آن اضافه میکنیم. حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان میدهیم تا ماکارانی ها به خوبی بپزد .
  6. بعد از اینکه ماکارانی ها پخت آنرا داخل آبکش میریزیم سپس همراه با مرغ و هویج خرد شده داخل یک کاسه بزرگ میریزیم .
  7. در این مرحله خیارشورها را به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم . سپس ماست ، سس مایونز ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی جداگانه میریزیم و خوب هم میزنیم تا سس به خوبی مخلوط و یکدست شود. ( برای سالم تر بودن سس از ماست استفاده میکنیم در صورت تمایل میتوانید فقط از سس مایونز استفاده کنید )
  8. بعد از اینکه سس را به خوبی مخلوط کردیم آن را در ظرف حاوی ماکارونی میریزیم و بخوبی هم میزنیم تا مواد به خوبی با کارونی مخلوط شوند و ماکارانی ها مزهدار شوند. در نهایت روی ظرف را سلفون میکشیم .

نکات مهم 

  • یکی از مشکلاتی که افراد بعد از تهیه سالاد ماکارانی به آن بر میخورند این است که بعد از چند ساعت ماکارانی ها حالت خمیری پیدا میکنند . این موضوع به این دلیل پیش می آید که ماکارانی ها بیش از حد جوشیده اند .باید بعد از ۷ دقیقه که در آب جوش هستند چک کنیم ببینیم پخته اند یا خیر .
  • میتوانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید .
  • برای رنگ دار شدن سالاد ماکارانی بهتر است به ماکارانی در حال جوش زردچوبه اضافه کنید.
  • بهتراست بعد از پخت ماکارانی به خوبی آن را ابکشی کنید تا نشاسته اضافی آن برود و اجازه دهیم تا خشک شود. با انجام این کار حالت خمیری ایجاد نمیشود.
  • اگر تمایل داشته باشید میتوانید از قارچ تفت خورده هم داخل سالاد استفاده کنید .
  • بخاطر افزودن خیارشور باید متوجه مقدار نمکی که داخل غذا میریزید باشید .
  • در طبخ غذا میتوانید از سیب زمینی آب پز هم استفاده کنید اما بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد .

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه سالاد مرغ کاری مطالعه کنید.

پیشنهاد : پشنهاد میکنیم برای آشنایی با غذاهایی که با ماکارونی تهیه میشوند از سایت تمنا دیدن نمایید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *