سالاد مرغ مکزیکی مخصوص با طرز تهیه بسیار ساده، سالادی نسبتاً تند است که به دلیل ارزش غذایی بالا به افرادی که رژیم لاغری می‌گیرند، معمولا توصیه می‌شود. در رژیم غذایی لاغری معمولا سالاد مرغ مکزیکی را با سس ماست آماده می‌کنند. با این حال این سالاد خوشمزه در حالت عادی با ترکیب سس مایونز آماده می‌شود. طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه بسیار ساده است. برخی سالاد مکزیکی را فقط با گوشت مرغ و حبوبات و بعضی هم با انواع ماکارونی و قارچ درست می‌کنند. در این جا طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی با لوبیا و ذرت را آموزش می‌دهیم. دستور آماده کردن این نوع سالاد شامل دو مرحله است. مرحله اول مربوط به دستور تهیه سالاد و مرحله دوم روش تهیه سس سالاد است.اگر به انواع سالاد با مرغ علاقه مندید میتوانید سالاد مرغ کاری و سالاد سزار با مرغ را مطالعه کنید.

مواد لازم سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه

  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز: یک پیمانه
  • ذرت: یک پیمانه
  • کاهو: یک عدد
  • کلم سفید: ۳۰۰ گرم
  • کلم قرمز: ۱۵۰ گرم
  • پیاز: ۴ عدد
  • گشنیز: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی خانگی 

  1. در ابتدا برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی، گوشت مرغ را به صورت تکه‌های بسیار ریز خرد می‌کنیم. کمی نمک، فلفل و پودر سیر روی گوشت مرغ می‌ریزیم و یک ساعت مرغ را در یخچال قرار می‌دهیم.
  2. در مرحله دوم از طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی، مرغ‌ها را گریل می‌کنیم. پس از آن مرغ‌های گریل شده را در داخل یک ظرف بزرگ می‌ریزیم. در ادامه لوبیا قرمز و ذرت آب‌پز شده را به ظرف بزرگ اضافه می‌کنیم. شما می‌توانید از کنسرو ذرت و لوبیا برای سالاد استفاده کنید. اما اگر به اندازه کافی زمان دارید پیشنهاد می‌شود خودتان ذرت و لوبیا قرمز را از قبل پخته و آماده کنید. بهتر است لوبیا قرمز را قبل از پختن ۳ تا ۴ ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود. ذرت خیلی ساده و در مدت زمان کوتاهی پخته می‌شود
  3. در این مرحله به سراغ سبزیجات بروید. کاهو، کلم قرمز، کلم سفید و پیازچه را خرد کنید و داخل ظرف مورد نظرمان میریزیم . همچنین گشنیز و کمی فلفل را هم به مواد اضافه کنید. میزان مصرف فلفل بستگی به ذائقه شما دارد. مواد داخل ظرف را کاملا هم بزنید. پس از آن گوجه خرد شده خود را به سالاد اضافه کنید. اضافه کردن گوجه در مرحله آخر باید انجام شود. چرا که ممکن است حین هم زدن له شود. سالاد شما تقریباً آماده است.حالا باید سس آن را آماده کنید.

مواد لازم سس سالاد مرغ مکزیکی

  • ماست: نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • لیموترش: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • سرکه‌ بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی خانگی 

  1.  برای تهیه سس سالاد مکزیکی، باید سس مایونز و ماست را با هم کاملاً هم میزنیم . سپس آب لیموترش را میگیریم و به مخلوط ماست و سس مایونز اضافه میکنیم. توصیه می‌شود تا کسانی که از سالاد مرغ مکزیکی در رژیم غذایی لاغری استفاده می‌کنند، در این مرحله به جای ترکیب سس مایونز و ماست میتوانیم از ترکیب ماست و آبلیمو بدون سس مایونز استفاده کنیم.
  2. در این از دستور سس سالاد مرغ مکزیکی، سیر را رنده میکنیم و به همراه سرکه، عسل، آویشن، نمک و فلفل به ترکیب ماست و سس مایونز و آبلیمو اضافه میکنیم. مواد را کاملاً هم میزنیم تا سس شما آماده شود. حالا کافیست تا سس آماده شده را برروی سالاد مکزیکی بریزیم. بهتر است پیش از سرو سالاد آن را کمی در یخچال بگذاریم تا سس کاملاً به خرد مواد برود. بعد از چند ساعت سالاد مکزیکی آماده سرو است.

نکات مهم پخت 

  • برخی سالاد مکزیکی را با گوشت مرغ آبپز درست می‌کنند. شما هم می‌توانید از این روش پخت استفاده کنید. تنها لازم است تا به جای گریل، مرغ ها را آبپز کرده و پس از پخته شدن ریش ریش کنید.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه سالاد مرغ ترکیه ای  مطالعه کنید

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *