سالاد سزار یکی از سالاد های خوشمزه و پرطرفدار در کشور است. در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود.سالاد سزار با مرغ گریل شده و با مرغ سوخاری سرو میشود. سالاد مرغ کاری و سالاد مرغ مکزیکی نیز با مرغ تهیه میشود .با آموزشی که خدمت شما ارائه میدهیم میتوانید سالاد سزار رستورانی را در خانه تهیه کنید . امیدواریم این سالاد سزار خانگی را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم سالاد سزار:
- کاهو : ۱ بوته
- سینه مرغ :۴ عدد
- نان تست :۲ عدد
- روغن زیتون و سیر: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
- گوجه گیلاسی : به میزان دلخواه
طرز تهیه سالاد سزار خانگی:
- برای تهیه سالاد سزار مخصوص ابتدا باید فیله ها را برش دهید سپس با نمک ،فلفل ، روغن زیتون و یک حبه سیر رنده شده مزه دار کنید. پس ازاضافه کردن مواد به فیله ها و به خوبی مخلوط کردنشان آن را در یخچال قرار میدهیم و زمان میدهیم تا فیله ها به خوبی مزه دار شوند.
- برای درست کردن سالاد سزار بهتر است از کاهو پیچ استفاده کنید و اگر خواستید از کاهوی معمولی استفاده کنید بهتر است از قسمتهای سبز تر استفاده کنید و برگ های تیره را در سالاد استفاده نکنید.بعد از خرد کردن آن ها را خیس کنید و خوب بشویید سپس آبکشی کنید تا آب اافی آن برود و کاهو ها آماده استفاده در سالاد شوند.
- در این مرحله یک حبه سیر را رنده میکنیم و با مقداری روغن زیتون مخلوط میکنیم. نان تست را به شکل مربع های کوچک در می آوریم و توسط یه برس این قطعات کوچک را چرب و مزه دار میکنیم.
- داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار میدهیم و نان های تست مزه دار شده را در آن قرار میدهیم و و یه مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا نان ها کمی برشته و سوخاری شوند. برای سوخاری کردن نان ها میتوانیم از روش های دیگری هم استفاده کنیم مثل توستر ،مایکروویو و تابه.
- فیله مرغ مزه دار شده از یخچال خارج میکنیم. روغن داخل تابه میریزیم روی شعله قرار میدهیم تا خوب داغ شود. حرارت زیر تابه را زیاد میکنیم و مرغ ها را ه خوبی سرخ و گریل میکنیم باید دقت کنیم حتما زیر تابه زیاد باشد تا مرغ آب خود را از دست ندهد و آبدار شود.
- بعد از اینکه فیله ها به خوبی سرخ و آبدار شدند میتوانیم آن ها را به صورت نواری یا مربعی شکل برش دهیم.
- کاهو ها را در ظرفی که میخواهیم سالاد را سرو کنیم میریزیم سپس نان تست های سوخاری را روی کاهوها قرار میدهیم .
- مرغ و گوجه های گیلاسی را روی سالاد قرار میدهیم . (میتوانیم نیمی از مرغ را با کاهو مخلوط کنید نیم دیگر را روی سالاد سرو کنید)
- در نهایت سس سالاد را که آماده کردیم به همراه پنیر پارمزان روی سالاد میریزیم و سرو میکنیم.( استفاده از سرکه بالزامیک و پنیر پارمزان در این مرحله دلخواه است)
مواد لازم سس سالا سزار :
- پنیر پارمزان رنده شده : ۴ قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک ۳:قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه
- سیر: ۲ حبه
- سس مایونز: ۳ قاشق غذا خوری
- سس خردل : ۱ قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش : ۱ عدد
- نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
- روغن زیتون : ۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس مخصوص سالاد سزار :
- برای تهیه این سس مخصوص ابتدا باید سیر را رنده کنید و در ظرف مد نظر بریزید.
- سس مایونز را به سیر رنده شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . باید به قدری هم بزنیم که سس مایونز رقیق شود.
- سپس سس خردل را به مواد اضافه میکنیم و خوبهم میزنیم .
- ادویه ها را همراه با آب لیمو ترش به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. باید دقت کنیم که بسته به ذائقه خود میتوانید میزان لیمو ترش را کمتر کنید.
- در این مرحله سرکه بالزامیک را به مواد افزوده و هم میزنیم .استفاده از سرکه بالزامیک در سس سزار کاملا سلیقه ای است یک سری افراد سرکه بیشتری میپسندند و یک سری از افراد کاملا برعکس مقدار کمتری از سرکه را ترجیح میدهند. در نهایت سس ما اماده است.
نکات مهم :
- خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد را به هم میزند نباید از آن ها برای تهیه سالاد سزار استفاده کرد.
- سس سالاد را نباید روی تکه های نان تست بریزیم زیرا نرم میشوند.
- بهتر است از کاهو پیچ برای سالاد استفاده کرد .
- از پودر سیر میتوانید به جای سیر استفاده کنید .
- سالاد را به آرامی مخلوط کنید و در نهایت پنیر پارمسان را روی سالاد بریزید.
- خیلی از افراد سرکه بالزامیک را جداگانه روی سالاد میریزند.
- میتوانید سالاد سزار با مرغ سوخاری هم درست کنید.
پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” سالاد شیرازی ” کلیک کنید .
پیشنهاد : برای تهیه سالاد مرغ ترکیه ای کلیک کنید.
بدون نظر