سالاد سزار یکی از سالاد های خوشمزه و پرطرفدار در کشور است. در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود.سالاد سزار با مرغ گریل شده و با مرغ سوخاری سرو میشود. سالاد مرغ کاری و سالاد مرغ مکزیکی نیز با مرغ تهیه میشود .با آموزشی که خدمت شما ارائه میدهیم میتوانید سالاد سزار رستورانی را در خانه تهیه کنید . امیدواریم این سالاد سزار خانگی را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم سالاد سزار:

  • کاهو : ۱ بوته
  • سینه مرغ :۴ عدد
  • نان تست :۲ عدد
  • روغن زیتون و سیر: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
  • گوجه گیلاسی : به میزان دلخواه

طرز تهیه سالاد سزار خانگی:

  1. برای تهیه سالاد سزار مخصوص ابتدا باید فیله ها را برش دهید سپس با نمک ،فلفل ، روغن زیتون و یک حبه سیر رنده شده مزه دار کنید. پس ازاضافه کردن مواد به فیله ها و به خوبی مخلوط کردنشان آن را در یخچال قرار میدهیم و زمان میدهیم تا فیله ها به خوبی مزه دار شوند.
  2. برای درست کردن سالاد سزار بهتر است از کاهو پیچ استفاده کنید و اگر خواستید از کاهوی معمولی استفاده کنید بهتر است از قسمتهای سبز تر استفاده کنید و برگ های تیره را در سالاد استفاده نکنید.بعد از خرد کردن آن ها را خیس کنید و خوب بشویید سپس آبکشی کنید تا آب اافی آن برود و کاهو ها آماده استفاده در سالاد شوند.
  3. در این مرحله یک حبه سیر را رنده میکنیم و با مقداری روغن زیتون مخلوط میکنیم. نان تست را به شکل مربع های کوچک در می آوریم و توسط یه برس این قطعات کوچک را چرب و مزه دار میکنیم.
  4. داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار میدهیم و نان های تست مزه دار شده را در آن قرار میدهیم و و یه مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا نان ها کمی برشته و سوخاری شوند. برای سوخاری کردن نان ها میتوانیم از روش های دیگری هم استفاده کنیم مثل توستر ،مایکروویو و تابه.
  5. فیله مرغ مزه دار شده از یخچال خارج میکنیم. روغن داخل تابه میریزیم روی شعله قرار میدهیم تا خوب داغ شود. حرارت زیر تابه را زیاد میکنیم و مرغ ها را ه خوبی سرخ و گریل میکنیم باید دقت کنیم حتما زیر تابه زیاد باشد تا مرغ آب خود را از دست ندهد و آبدار شود.
  6. بعد از اینکه فیله ها به خوبی سرخ و آبدار شدند میتوانیم آن ها را به صورت نواری یا مربعی شکل برش دهیم.
  7. کاهو ها را در ظرفی که میخواهیم سالاد را سرو کنیم میریزیم سپس نان تست های سوخاری را روی کاهوها قرار میدهیم .
  8. مرغ و گوجه های گیلاسی را روی سالاد قرار میدهیم . (میتوانیم نیمی از مرغ را با کاهو مخلوط کنید نیم دیگر را روی سالاد سرو کنید)
  9. در نهایت سس سالاد را که آماده کردیم به همراه پنیر پارمزان روی سالاد میریزیم و سرو میکنیم.( استفاده از سرکه بالزامیک و پنیر پارمزان در این مرحله دلخواه است)

مواد لازم سس سالا سزار :

  • پنیر پارمزان رنده شده : ۴ قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک ۳:قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه
  • سیر: ۲ حبه
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذا خوری
  • سس خردل : ۱ قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش : ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
  • روغن زیتون : ۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه سس مخصوص سالاد سزار :

  1. برای تهیه این سس مخصوص ابتدا باید سیر را رنده کنید و در ظرف مد نظر بریزید.
  2. سس مایونز را به سیر رنده شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . باید به قدری هم بزنیم که سس مایونز رقیق شود.
  3. سپس سس خردل را به مواد اضافه میکنیم و خوبهم میزنیم .
  4. ادویه ها را همراه با آب لیمو ترش به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. باید دقت کنیم که بسته به ذائقه خود میتوانید میزان لیمو ترش را کمتر کنید.
  5. در این مرحله سرکه بالزامیک را به مواد افزوده و هم میزنیم .استفاده از سرکه بالزامیک در سس سزار کاملا سلیقه ای است یک سری افراد سرکه بیشتری میپسندند و یک سری از افراد کاملا برعکس مقدار کمتری از سرکه را ترجیح میدهند. در نهایت سس ما اماده است.

نکات مهم :

  • خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد را به هم میزند نباید از آن ها برای تهیه سالاد سزار استفاده کرد.
  • سس سالاد را نباید روی تکه های نان تست بریزیم زیرا نرم میشوند.
  • بهتر است از کاهو پیچ برای سالاد استفاده کرد .
  • از پودر سیر میتوانید به جای سیر استفاده کنید .
  • سالاد را به آرامی مخلوط کنید و در نهایت پنیر پارمسان را روی سالاد بریزید.
  • خیلی از افراد سرکه بالزامیک را جداگانه روی سالاد میریزند.
  • میتوانید سالاد سزار با مرغ سوخاری هم درست کنید.

پیشنهاد : برای آشنایی با طرز تهیه ” سالاد شیرازی   ” کلیک کنید .

پیشنهاد : برای تهیه سالاد مرغ ترکیه ای کلیک کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *